Bosch Mixer de mana MFQ36300D, 400 W, 5 viteze + Turbo, alb/bleu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Mixer de mana MFQ36300D, 400 W, 5 viteze + Turbo, alb/bleu de la Bosch

Usor - astfel incat totul este simplu de manuit.

Greutatea a fost semnificativ redusa utilizand cea mai recenta tehnologie si materiale pentru motor, facand munca mai usoara si mai putin obositoare.

 

Functie Impuls/Turbo - putere la o atingere de buton.
O functie suplimentara impuls/turbo asigura performanta maxima la o atingere de buton si permite desavarsirea aluaturilor sau al diverselor operatiuni realizate cu accesoriile aparatului


 

SuperSilent - putere mare, zgomot redus.

Un aparat puternic care este si extrem de silentios. Zgomotul in functionare a fost redus simtitor prin utilizarea celor mai recente tehnologii si materiale.

 

Cinci viteze - toate sistemele pornesc.

Pentru fiecare aplicatie este disponibila viteza corecta impreuna cu puterea optima pentru fiecare situatie - datorita setarilor cu cinci viteze.

Caracteristici

Putere (W) 400
Tip mixer De mana
Trepte viteze 5
Buton turbo Da
Numar accesorii 4
Framantare Da

Accesorii

Tel Da
Acc framantare Da
Accesorii 2 teluri
2 carlige aluat

Caracteristici tehnice

Culoare Alb/Albastru
Dimensiuni (mm) 154 x 208 x 74
Lungime cablu (m) 1.3
Greutate (Kg) 0.9

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.