Mixer vertical Kenwood Triblade XL+ HBM60.307GY, 0W22111073, 1000 W, pahar gradat 0.7l, tocator 0.5l, accesoriu piure, tel, viteza variabila, gri/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
388,79 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 389,98 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0W22111073

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer vertical Kenwood Triblade XL+ HBM60.307GY, 0W22111073, 1000 W, pahar gradat 0.7l, tocator 0.5l, accesoriu piure, tel, viteza variabila, gri/argintiu de la Kenwood

 

Gateste sanatos cu mixerele verticale Kenwood Triblade

Da frau liber creativitatii in bucatarie! Fie ca vrei sa impresionezi cu abilitatile tale culinare sau cauti un ajutor de zi cu zi in bucatarie, gama noastra de mixere verticale iti ofera instrumentele necesare pentru a prepara mese sanatoase si hranitoare. 

Pregatesti clatite pentru toata familia sau o supa-crema aromata? Mixerul vertical Kenwood Triblade XL+ este accesoriul suprem din bucatarie. E compact, rapid si la indemana

Tehnologia Triblade™  transforma cu usurinta cele mai dure ingrediente in cele mai delicioase creatii. Designul unic al piciorului pasator impreuna cu cele 3 lame inclinate te ajuta sa obtii o textura cremoasa si extra fina, cu doar o apasare de buton. 

Triblade XL+ dispune de un motor puternic de 1000 W pentru mixare performanta fara efort. 

Piciorul pasator dispune de o zona de taiere cu 35% mai mare decat varianta Kenwood HDP40, oferind astfel rezultate mai rapide si mai fine. In plus este si cu 20% mai inalt fiind astfel potrivit si pentru cantitatile generoase de supa: poti mixa ingredientele direct in cratita, fara dezordine, fara griji.

Viteza variabila. Pentru un control precis asupra preparatului ai la dispozitie vitezele variabile si functia turbo.

Pentru o experienta confortabila manerul dispune de tehnologia Suregrip™ asigurand in acelasi timp un control precis asupra preparatului.

   

Mai mult decat mixare: de la bezele pufoase la piure cremos, accesoriile te ajuta sa descoperi noi retete zi de zi. Mixerul vertical vine alaturi de cele mai utile accesorii: pahar gradat, tel, pasator pentru piure si chopper (tocator). 

Poti pregati cu usurinta sosuri, dressing-uri si creme pentru toate gusturile – numai bune pentru a complimenta pestele sau portia de legume din meniul tau. Pentru arome de senzatie incearca pasta de masline cu capere, crema de branza cu verdeturi sau guacamole - avantajul folosirii  Triblade XL+ este ca le poti pregati pe placul tau: cu textura extra fina si cremoasa sau grunjoasa, granulara

 

Accesoriile ideale. Accesoriul pentru piure promite un rezultat pufos preparat rapid si fara efort, de pana la de 2 ori mai simplu ca cel preparat manual. Chopperul are o capacitate de 500ml si este ideal pentru maruntirea verdeturilor. Telul este de neegalat la batutul albusurilor, al cremelor sau prepararea deserturilor pufoase, oferindu-le o textura usoara si pufoasa. Toate accesoriile se schimba rapid cu un singur click.

 

Componente compatibile cu masina de spalat vase. Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, partile componente ale acestuia pot fi curatate in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Mixer vertical
Functii

Pasare

Amestecare

Tocare

Mixare oua

Caracteristici cheie

Lavabil in masina de spalat vase

Turbo

Viteza variabila

Continut pachet

1 x Tocator

1 x Tel

1 x Pahar gradat

1 x accesoriu piure

1 x Mixer vertical

Culoare Gri Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1000 W
Trepte de viteza 2
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.