Mixer vertical Zelmer ZHB4752, 1800W, picior metal XL de 252 mm, Vario Control selector trepte viteza, accesoriu piuree, cupa 700 ml, tocator de 500 ml, tel, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
277,60 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 278,79 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.22 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZHB4752

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer vertical Zelmer ZHB4752, 1800W, picior metal XL de 252 mm, Vario Control selector trepte viteza, accesoriu piuree, cupa 700 ml, tocator de 500 ml, tel, inox de la Zelmer

Mixer de mana ZHB4750

Blenderul de mana are o putere de 1800 W. Amesteca, toca si macina temeinic chiar si cele mai dure ingrediente datorita celor 4 lame rezistente din titan. Dispozitivul are un control fluid al vitezei si o functie turbo, care va va ajuta sa economisiti timp in bucatarie si, de asemenea, sa usurati prepararea diferitelor tipuri de feluri de mancare si deserturi. VARIO ZHB4750 este, de asemenea, echipat cu un maner ergonomic. Datorita acestui lucru, se potriveste perfect in mana si nu aluneca din ea in timpul lucrului. Blenderul Zelmer are un picior metalic de 252 mm lungime. Setul include o cana de masurat cu o capacitate de 700 ml.

 

IMPRIMARE USORA
Manerul ergonomic din cauciuc care va ofera control maxim in timpul lucrului este baza! De aceea am ales aceasta solutie pentru blenderul de mana VARIO. Un maner solid realizat se potriveste perfect chiar si intr-o mana uda, astfel incat sa fii sigur ca dispozitivul nu iti va scapa din maini nici macar la viteza mare. In plus, suprafata de cauciuc poate fi curatata usor si uscata rapid, ceea ce face munca mult mai usoara.

 


Functia Turbo
Mixerul de mana VARIO este echipat cu functia Turbo, datorita careia puteti pulsa viteza dispozitivului. Amestecati, tocati si zdrobiti ingredientele intr-un ritm surprinzator de rapid, economisind timp in bucatarie!

 

 

SISTEMUL QUATTROMIX PRO
Blenderul de mana VARIO are 4 lame din titan. Acest material extrem de durabil si de incredere face amestecarea sau tocarea produselor incredibil de rapida si foarte precisa. Lamele sunt dispuse in pozitie orizontala si verticala, ceea ce permite o eficienta sporita a muncii si obtinerea rezultatelor dorite in timpul gatitului. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de precizia perfecta a cutitelor din titan - chiar si dupa o utilizare indelungata!

 

 

CONTROL VARIO
In blenderul de mana VARIO puteti utiliza reglarea lina a vitezei de lucru. Vitezele mai mici functioneaza cu ingrediente moi, in timp ce vitezele mai mari cu ingrediente putin mai dure. Astfel, puteti potrivi precis modul de functionare adecvat al dispozitivului la nevoile dumneavoastra si tipul de produse.

 

 

Picior metalic lung XL
Aparatul a fost echipat cu un picior metalic, ergonomic, cu o lungime exceptionala - pana la 252 mm. Este o solutie foarte convenabila, datorita careia amestecarea chiar si intr-o oala, bol sau recipient inalt nu este o problema. Puteti ajunge cu usurinta la ingredientele de pe fund cu blenderul si sa va asigurati macinarea perfecta a acestora!

 

 

Amestecare cu o putere de 1800 W
Blenderul de mana VARIO este un adevarat gigant de putere! Motorul de 1800 W ofera performante exceptionale si economiseste si mai mult timp in bucatarie. Aparatul nu te va dezamagi nici in cazul ingredientelor foarte dure, greu de spart - le toaca sau le amesteca rapid si precis. Datorita puterii atat de mari, blenderul de mana VARIO va face orice fel de mancare doresti cu tine.

 

 

O cana de masurat cu o capacitate de 700 ml
In setul cu blenderul de mana VARIO veti gasi o ceasca de masurat cu forma ergonomica. Are o capacitate de 700 ml, asa ca pot incapea in el cantitati foarte mari de ingrediente. Cupa de masurare este inalta, astfel incat sa amestecati confortabil in ea si puteti fi sigur ca veti evita stropirea particulelor de produs in lateral. Aceasta este o economie suplimentara de timp - nu trebuie sa va faceti griji cu privire la murdaria inutila!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip blender De mana
Material bol Plastic
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Gri

DETALII TEHNICE

Putere 1800 W
Capacitate 0.7 l
Trepte de viteza 2 + Impuls

FUNCTII SI ACCESORII

Accesorii incluse

1 x Accesoriu tel

1 x Accesoriu chopper

1 x Cana

Functii

Amestecare

Maruntire

Caracteristici cheie

Soft Touch

Design modern

Buton On/Off

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.