Monitor LED BenQ GW2455H 23.6" 8ms black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED BenQ GW2455H 23.6" 8ms black de la BENQ

24" cu panel de calitate VA pentru acasa si la birou

 

Bucurati-va de calitatea revolutionara a imaginii oferite de monitorul LED BenQ GW2455H. Construit cu un panou iluminat cu LED-uri, monitorul GW2455H vine cu un contrast nativ foarte inalt de 3000:1, imagine cu raport de 16:9 si tehnologiile de protejare a vederii Flicker-free si Low Blue Light de la BenQ. Cu monitorul GW2455H toate lucrurile vor arata mai bine cu siguranta!

   

VA LED tehnologie ultra-performanta


Dupa lansarea primului monitor VA LED din lume, BenQ - liderul in domeniul monitoarelor LED - ia initiativa cu o a doua generatie de monitoare VA LED Seria GW pentrul uzul casnic si birouri! Construit cu combinatia de vis LED si display VA, Seria GW va aduce o noua experienta vizuala prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare si detalii fine.

   

Lumina de fundal Flicker-free pentru o placere vizuala

 

Tehnologia Flicker-free elimina complet intermitenta imaginii la toate nivelurile de luminozitate si reduce eficient oboseala ochilor. Ecranele conventionale LCD prezinta o intermitenta de 200 ori pe secunda. Este posibil ca ochii dumneavoastra sa nu sesizeze intermitentele, insa le simt cu certitudine. Eliberati-va ochii de intermitente, trecand la utilizarea monitoarelor Flicker-free si permiteti-le ochilor sa munceasca mai putin.


Asezati un ventilator in fata ecranului de la monitor pentru a verifica daca sunt vizibile intermitente printre paletele ventilatorului
Intermitente vizibile

Folositi un aparat de fotografiat pentru a lua o imagine a ecranului monitorului si pentru a verifica daca sunt intermitente vizibile

   

Modul Low Blue Light

 

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii ochilor, ale oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica a BenQ, Low Blue Light, este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea unui timp mai sanatos in fata calculatorului.
Comutati la unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing – reducere de 50%, Office – reducere de 60%, Reading – reducere de 70%) si rasplatiti-va ochii fara a pierde din placerea vizuala.

 

Contrast ultra-ridicat de 3000:1 pentru o adancime de neegalat a culorilor si o inalta definitie a imaginilor

 

GW2455H ofera un contrast ultra ridicat de 3000:1 pentru a adauga culoare profunda si definita fotografiilor complexe si intunecate, este perfect pentru a arata cele mai clare imagini in timpul filmelor si a jocurilor video de strategie.

 
Monitor LED BENQ LCD Conventional
 

Interfata multimedia HDMI

Cea mai recenta interfata multimedia de mare viteza HDMI va face ca aceste monitoare sa fie incredibil de comode de utilizat, va veti putea bucura si de divertisment digital fara nici un fel de efort, chiar si prin conectarea unor echipamente multimedia suplimentare.

 

DISPLAY

Diagonala 23.6 inch
Tehnologie display VA
Tip rezolutie Full HD
Rezolutie optima 1920 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 250 cd/m²
Timp de raspuns 8 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 3000:1
Contrast dinamic 20000000:1
Dimensiune punct 0.272 mm
Rata de refresh orizontala 30 - 83 kHz
Rata de refresh verticala 50 - 76 Hz
Numar culori 16.7 milioane

FACILITATI

Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Tehnologii Senseye® Flicker-Free Low blue light
Continut pachet Cablu VGA Manual de utilizare

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x VGA 1 x HDMI 1 x DVI-D
Data ports Kensington Lock

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 23 W
Standarde EnergyStar
Culoare Negru
Greutate 4 Kg
Lungime 579.39 mm
Latime 179.12 mm
Inaltime 436.49 mm

ERGONOMIE

Inclinare 5° - 20°
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      23.6
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      8
    • Contrast
      3000:1
    • Iluminare
      250 cd/mp
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
    • Conectori
      1 x DVI
      1 x VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.