Videoproiector BenQ MS550, DLP, SVGA, 3600 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.783,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MS550

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ MS550, DLP, SVGA, 3600 lumeni de la BENQ

Design inteligent pentru prezentari zilnice

 

 

Luminozitate ridicata clara pentru sali de sedinte mici, bine iluminate

 

3.600 de lumeni de luminozitate ridicata permit prezentari confortabile cu lumini aprinse pentru a promova discutiile, colaborarea si luarea de note in sali de intalnire mai mari, cu lumini puternice, care pot gazdui pana la 20 de participanti. Luminanta ridicata permite chiar si participantilor asezati cel mai departe sa vada clar diapozitivele si imbunatateste calitatea imaginii cu culori vibrante pentru imagini si videoclipuri, precum si text clar si detalii fine.

 

 Contrast ridicat pentru text clar

 

Cu un contrast de varf si un factor de umplere a pixelilor, proiectoarele BenQ produc cele mai adevarate culori negre si o lizibilitate de neegalat cu fiecare caracter, grafic si diagrama clar definit. Factorul de umplere ridicat mareste claritatea pentru imaginile alb-negru sau color si reduce oboseala vizuala pentru prezentatori si public pentru a ramane concentrat asupra continutului.

 

 

Conectivitate universala Multi HDMI si VGA

 

Intrarile duale HDMI, pe langa intrarile duale VGA, sunt concepute special pentru a gazdui mai multi prezentatori si laptopurile sau dispozitivele mobile ale acestora, fara a lua timp sa se schimbe. Intrarile multiple permit participantilor la intalnire sa colaboreze instantaneu fara adaptoare complicate sau suport IT care necesita timp.

 

 

Nu este nevoie de o camera mare pentru a vedea imaginea mare

 

Proiectati o imagine de pana la 100 de inchi de la o distanta de 3,98 m. Impartaseste-ti cu usurinta munca profesionala intr-o sala de sedinte de dimensiuni mici/medii, fara a avea probleme de a face spatiu pentru proiector.

 

 

Picioare exterioare convenabile de reglare

 

Cu mult superioare proiectoarelor cu un singur picior de reglare, picioarele de reglare tripla sporesc semnificativ flexibilitatea intr-o mare varietate de sali de intalnire, cu picioarele suplimentare plasate la colturi sau proiectorul pentru a facilita miscarea usoara pentru a incepe rapid prezentarile perfecte, indiferent de plasarea proiectorului.

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3600
    • Rezolutie nativa
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      15000
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      Da
    • Conectori
      1 x D-Sub
      1 x RCA In

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.