Dell Monitor LED Alienware Gaming AW5520QF OLED 55 inch 0.5 ms Negru FreeSync 120 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Alienware Gaming AW5520QF OLED 55 inch 0.5 ms Negru FreeSync 120 Hz de la Dell

Gamingul nu a aratat niciodata asa bine

Vizualizari inegalabile: afisajele OLED ofera o calitate uimitoare a imaginii care te "scufunda" in joc si te duce la noi adancimi anterior neexplorate.

Contrast infinit: Deoarece ecranele OLED prezinta iluminare individuala de pixeli si un raport de contrast practic infinit, Alienware 55 OLED Gaming Monitor obtine „negru adevarat” pentru un contrast semnificativ mai mare, permitand jocului sa prinda viata in detalii uluitoare.

Culoare colosala: o gama larga de calitate cinematica de 98,5% DCI-P3 inseamna nuantele apar vii si exact cum au fost concepute pentru a fi vazute, ceea ce face acest monitor ideal atat pentru gameri, cat si pentru creatorii de continut.

Claritate emotionanta: rezolutia de 4k (2160p) ofera noi profunzimi de detalii care te lasa cu gura cascata, ducand jocurile imersive la un nivel cu totul nou. Este ceva ce nu se gaseste majoritatea monitoarelor de gaming, oferindu-i lui Alienware 55 OLED Gaming Monitor inca un avantaj in fata concurentei.

 

Apare o legenda

Intr-o revenire in forta, Alienware a introdus Legend Industrial Design. Este o expresie noua, mai indrazneata, sculptata, universala, minimala si iconica a marcii Alienware. Noul stand este un economizor de spatiu, culisant sub marginile tastaturii dvs. de joc. De asemenea, este proiectat pentru gestionarea cablurilor, cu porturi de acces rapid pe partea inferioara si un acces prin cablu in stand. In plus, inclinarea, pivotul si pivotarea reglabila in inaltime inseamna ca sunteti intotdeauna pozitionat pentru a va juca la maxim.

 

Iluminare personalizata cu AlienFX

Imbunatateste-ti experienta de joc cu AlienFX - un sistem de iluminare complet personalizabil conceput pentru a te apropia de lumile in care joci, cu efecte de iluminare dinamice legate direct de actiunile din joc si de valorile RGB complete.
Iluminarea personalizabila a monitorului, combinata cu celelalte dispozitive compatibile cu AlienFX, va permite sa personalizati intreaga statie de lupta pentru a reflecta stilul dvs. Creati si descarcati teme unice fara efort pentru peste 145 de jocuri diferite.

 

O "bestie" de recunoscut

Dupa o cercetare minutioasa a monitoarelor de gaming mari si supradimensionate, am stabilit ca 55 inci a fost ideal pentru gamerii care doresc dimensiuni masive de ecran si imersiune incomparabila.

 

Ideal pentru jucatorii obisnuiti sa joace pe o consola, sau cei care doresc sa inlocuiasca configurarea ecranului lor dual cu un ecran masiv, puteti juca jocuri pe ecran complet sau sa va pastrati celelalte aplicatii la indemana.

OSD centrat pe gamer

Alienware 55 OLED Gaming Monitor vine cu un ecran unic, personalizabil pe ecranul principaal, conceput pentru a ajuta la imbunatatirea performantei si a oferi instrumente in joc.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      55
    • Culoare
      Negru/Gri
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      0.5
    • Luminozitate
      400 cd/m²
    • Contrast
      130000: 1
    • Dimensiuni
      Lungime 263.9 mm
      Latime 1225.9 mm
      Inaltime 770.6 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      120 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x Display port
      HDMI
      1 x Audio out
      1 x Audio in
      1 x USB 3.0 Upstream
      4 x USB 3.1 Gen 1 downstream

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.