Monitor LED IPS Dell 23.8'' Full HD, 60Hz, 5ms, VGA, Display Port

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED IPS Dell 23.8'' Full HD, 60Hz, 5ms, VGA, Display Port de la Dell

 

Elementele esentiale de care aveti nevoie pentru a fi mai productiv

Unghi larg de vizualizare: vedeti-va munca cu o claritate FHD superba. Tehnologia IPS ofera culoare si calitate constanta a imaginii intr-un unghi larg de vizualizare de 178°/178°.

Usor pentru ochi: Acest monitor are un ecran fara palpaire cu ComfortView, o caracteristica software care reduce emisiile daunatoare de lumina albastra. Este conceput pentru a optimiza confortul ochilor chiar si pe o perioada lunga de timp.

Design functional, care economiseste spatiu

 

Design functional, care economiseste spatiu

Conectivitate convenabila: Conectati-va la sistemele actuale si vechi prin porturile VGA si DP.

Maximizati-va desktopul: reduceti dezordinea cu functii de economisire a spatiului, cum ar fi un suport compact si un management imbunatatit al cablurilor care ascunde cablurile, completand in acelasi timp orice spatiu de lucru.

Design curat, simplu: o rama subtire adauga un aspect modern.

Se adapteaza nevoilor dvs.: alaturati-va spatiul de lucru cu suporturi si suporturi compatibile VESA.

Dell Display Manager

 

Dell Display Manager

Productiv la fiecare nivel: Easy Arrange va permite sa plasati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane, cu 38 de partitii de ferestre prestabilite si posibilitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, oferindu-va abilitati imbunatatite de multitasking.

Tranzitii fara intreruperi : functia de restaurare automata isi aminteste de unde ati ramas, astfel incat aplicatiile se vor intoarce acolo unde le-ati lasat, chiar si dupa ce le-ati deconectat.

Cheia confortului: tastele de comanda rapida va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de gestionare a afisajului, astfel incat sa va puteti pune la lucru mai repede.

Mai multe moduri de administrare: Rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile monitorului, precum si sa configureze mai multe monitoare simultan printr-o singura configurare.
 

Gandire verde pentru azi si maine

 

Gandire verde pentru azi si maine

Standarde de mediu: Acest monitor indeplineste cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi EnergyStar ® , EPEAT ® Gold i si TCO. Economie de energie

: economisiti energie atunci cand monitorul nu este in uz cu PowerNap i , o functie care diminueaza sau pune monitorul in stare de adormire atunci cand nu este utilizat.

Avansarea durabilitatii: Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viata al produsului. Cititi mai multe despre angajamentul nostru fata de sustenabilitate si despre obiectivele noastre de impact social pentru 2030  , si despre amprenta de carbon a produsului nostru  .

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
    • Diagonala
      23.8
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/m²
    • Contrast
      1000:1
    • Dimensiuni
      Lungime 55.37 cm Latime 17 cm Inaltime 42 cm
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x VGA
      Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.