Monitor LED ViewSonic VP3481A Curbat 34 inch UWQHD VA 5 ms 100 Hz KVM USB-C FreeSync

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.045,95 lei
Pret 36 Rate Optimo: 111.65 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VP3481A

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ViewSonic VP3481A Curbat 34 inch UWQHD VA 5 ms 100 Hz KVM USB-C FreeSync de la Viewsonic

Inaintea tuturor

Imbogatire imersiva cu culori cinematografice.

 

Precizie superioara a culorii

Precizia culorilor de inalta calitate si calibrarea monitorului

 

Culoare standard in industrie

Precizia culorilor inseamna totul, fie ca sunteti designer, editor video sau pur si simplu faceti afaceri. Cu o gama de culori cu 26% mai mare decat 100% sRGB si Rec.709. Utilizatorilor li se garanteaza o reproducere consistenta a culorilor pentru orice solicitare. Vedeti rezultatele de culoare realiste, cele mai vii si mai precise posibile.

   

Colorbration+ Consistenta culorii pe termen lung

Colorbration+ de la ViewSonic ofera calibrare hardware care aliniaza comunicarea dintre placa grafica si monitor pentru a asigura consistenta pe termen lung si culori precise pe monitoarele ViewSonic ColorPro.

   
   

 Reproducere impecabila a culorilor

Cu acuratetea culorilor Delta E<2, VP3481a ofera o reproducere uimitoare a culorilor, care asigura ca culorile din videoclipurile si fotografiile dvs. sunt reale si aproape imposibil de distins de culoarea vazuta cu ochiul liber.

 

Pantone® validat

VP3481a este evaluat de Pantone Validated de catre Pantone, cea mai importanta autoritate globala in domeniul culorilor. Acest lucru inseamna ca ViewSonic VP3481a ofera o fidelitate ridicata a culorilor afisate in simularea intregii game de culori Pantone Matching System din lumea reala.

 

Uniformitate echilibrata

Corectia uniformitatii de la ViewSonic echilibreaza performanta luminantei pe VP3481a cu o precizie calculata Delta Lv <5%, imbunatatind variatia luminantei delta la <5% pentru o luminozitate mai consistenta de la o margine la alta.

 

Imersiune totala

Orizonturi de vizualizare extinse pentru o focalizare maxima

 

Curba atotcuprinzatoare

Suprafata suplimentara a ecranului oferita de panoul ultra-larg al VP3481a este ideala pentru editare si vizionare video, in timp ce o curba de 1800R asigura o imersiune periferica.

 

Imagini de amploare

Cu un panou de 34" cu rezolutie WQHD+ 3440 x 1440, VP3481a ia detalii uimitoare si le extinde pe orizontala. 21:9 este raportul de aspect standard pentru videoclipurile cinematografice, ceea ce inseamna ca videoclipurile pot fi redate WQHD+ 21:9 pe ecran complet, fara letterboxing.

 

Detaliu video viu

Continutul HDR10 High Dynamic Range scoate in evidenta detaliile maxime posibile atat in partile mai luminoase, cat si in cele mai intunecate ale imaginii, pentru un raport imbunatatit al culorilor si al contrastului si o experienta de vizionare mai buna in general.

 

Gameplay lin

Bucurati-va de imagini fara lacrimi si de jocuri fluide cu tehnologia FreeSync incorporata (rata de reimprospatare de pana la 100 Hz). Timpii de raspuns extrem de rapizi si imaginile fluide elimina balbaielile si imaginile fantomatice.

 

Utilizare prietenoasa 

Managementul simplificat al proiectelor si vizualizare confortabila

 

Solutie de flux de lucru fara intreruperi

Tehnologia de comutare KVM (Keyboard, Video, Mouse) cu USB-C, lider in industrie, permite utilizatorilor sa controleze perifericele utilizate alaturi de VP3481a de la o singura tastatura si un singur mouse. In plus, cu optiuni avansate de conectivitate, inclusiv RJ45 si USB-C, acest afisaj all-in-one extinde functionalitatea laptopului dvs. si conecteaza toate dispozitivele direct la monitorul de andocare - VP3481a. Obtineti o incarcare (care transmite o putere de 90 W) si transferati date, video si audio cu un singur cablu conectat la portul USB-C. Portul Ethernet incorporat ofera o optiune de retea foarte rapida si stabila.

 

Accelereaza fluxul de lucru

Multitasking-ul nu a fost niciodata mai usor. Rulati mai multe ferestre alaturate si comutati intre layout-uri pentru a va adapta la sarcina pe care o aveti de indeplinit. Split Screen va ajuta sa va curatati biroul si sa va accelerati fluxul de lucru.

 

Pozitionare flexibila

VP3481a ofera o gama completa de reglaje de pivotare, inclinare si inaltime care va permit sa gasiti cea mai confortabila pozitionare a monitorului.

 

Audio reglat cu precizie

VP3481a este echipat cu Sonic Mode pentru a oferi trei niveluri de placere audio specializata, inclusiv Standard, Muzica si Teatru, permitandu-va sa selectati sunetul perfect care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

 

Conectivitate de viitor

Conectivitate versatila si sigura cu o gama larga de dispozitive

 

Confort pentru ochi

Tehnologiile Flicker-Free si de filtrare a luminii albastre ajuta la combaterea oboselii ochilor pe perioade de vizionare prelungite. Utilizatorii sunt protejati de palpaire si de lumina albastra daunatoare, responsabila de dureri de cap si tulburari de somn, pentru o experienta mai confortabila.

 

Conectivitate versatila

Intrarile HDMI, DP in, DP out si USB-C ofera mai multa flexibilitate pentru conectarea VP3481a cu alte dispozitive.

 

Controlul calitatii

Panou de performanta testat si verificat

 

Culoare impecabila din prima clipa

Fiecare unitate este pre-calibrata din fabrica si vine cu propriul raport de calibrare a culorilor. Fiecare raport va ofera o citire a sRGB, EBU, SMPTE-C, REC709 si a uniformitatii panoului dumneavoastra, oferindu-va mai multe citiri suplimentare decat un raport de culoare obisnuit. In plus, timpul petrecut pentru reglarea fina a monitoarelor din seria VP inainte ca acestea sa fie gata de utilizare este de patru ori mai mare decat in cazul marcilor concurente, oferind utilizatorilor nostri cea mai buna calitate posibila de calibrare a culorilor.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/mp
    • Contrast
      3000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 809 x 481-540 x 243 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      3 x USB 3.2 (1 upstream, 2 downstream)
      1 x RJ-45

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.