CANYON Mouse gaming CND-SGM20B Puncher, high-end cu 7 butoane programabile

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
109,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CND-SGM20W

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming CND-SGM20B Puncher, high-end cu 7 butoane programabile de la CANYON

PIXART 3360 SENZOR PROFESIONAL

Datorita preciziei ridicate a senzorului Pixart 3360, puteti comuta intre nivelurile DPI literalmente din mers - de la 1000 DPI pentru shooting la 12000 DPI pentru o miscare rapida. Gama completa de DPI-uri prestabilite ale senzorului include 1000/2000/3000/5000/8000/12000. In plus, driverul mouse-ului va permite sa setati valori DPI personalizate cu un interval de 200 DPI.

   

CABLU IMPLETIT

Cablul impletit ultra-usor elimina obstacolele in miscare cauzate de greutatea cablului mouse-ului sau de tragere. De asemenea, absenta unor sarcini inutile face ca sesiunile de joc dinamice si prelungite sa fie mai putin obositoare pentru muschii bratului. Un inel de ferita suprima zgomotul electric si ajuta la obtinerea unei precizii maxime si a unui semnal neintrerupt.

   

USOR DE CONFIGURAT TASTE MULTIFUNCTIONALE

Puteti personaliza macrocomenzile si comenzile butoanelor pentru orice stil de joc sau personaj. Adaptabilitatea larga a mouse-ului va va permite sa obtineti cele mai bune rezultate in joc, ajustand la specificul personajului dvs. de joc!

   

PERFORAT

Aceasta perforatie atragatoare este conceputa pentru a reduce greutatea carcasei, reducand astfel stresul pus pe muschii bratului. In plus, perforatiile ofera ventilatie pentru a reduce transpiratia pielii si pentru a face mouse-ul mai confortabil in timpul sesiunilor lungi de joc. Carcasa perforata cu greutate redusa este conceputa pentru a va ajuta sa pastrati o reactie ridicata in timp.

   

INTERFATA SOFTWARE INTUITIVA

Software-ul mouse-ului a fost dezvoltat pentru a va oferi o gama larga de setari personale in orice joc de orice gen. Personalizarea completa a mouse-ului va permite sa creati un profil de jucator, sa atribuiti macro-uri, sa modificati alocari de butoane, DPI. Victoria este a ta!

   

TEFLON

Teflonul este un polimer sintetic capabil sa alunece fara cusur pe orice suprafata cu frecare minima. Deoarece picioarele mouse-ului sunt 100% din teflon, mouse-ul se deplaseaza peste masa sau covor la fel ca patinele pe gheata proaspata.

   

TIMP DE RASPUNS ~ 1 MILISECOND

Adaptat pentru jocuri de mare viteza, acest mouse are o reactie de 1 milisecunda, o viteza maxima de miscare de 250 ips si o acceleratie maxima de 50 G, care este de 5-8 ori mai rapida decat la modelele standard. Puteti personaliza rata de votare pentru a se potrivi jocului dvs. si o rata de scanare maxima de 12.000 fps pentru a asigura un raspuns foarte rapid.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Rezolutie maxima
      12000 dpi
    • Numar butoane
      7
    • Culoare
      Alb
    • Dimensiuni
      126 x 67.5 x 39.5 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.