Microsoft Mouse ARC Touch Bluetooth

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse ARC Touch Bluetooth de la Microsoft

Microsoft ARC Touch BT Mouse Bluetooth Gray

Arc Touch Bluetooth Mouse

Insotitorul portabil perfect pentru tableta

Am imbunatatit mult designul premiat al mouse-ului Arc Touch Mouse pentru cei aflati in miscare. Am adaugat Bluetooth 4.0 Low Energy1. Beneficiati de fiabilitate si activitate neintrerupta pe o raza de pana la noua metri. Utilizand cea mai recenta tehnologie Bluetooth, consumul de energie este redus.

La fel ca originalul, Arc Touch Bluetooth Mouse se curbeaza pentru pornire si se aplatizeaza pentru oprire. Comod si portabil, cu o forma care urmeaza in mod natural liniile mainii, este potrivirea perfecta pentru stilul de viata mobil. Banda sensibila la atingere raspunde cu precizie la viteza de deplasare a degetului, utilizand raspunsul tactil pentru a derula pe verticala.

Beneficiati de BlueTrack Technology, care combina puterea opticii cu precizia laserului pentru un raspuns remarcabil pe orice suprafata.2 Cu BlueTrack Technology, se poate utiliza chiar si pe o suprafata de lemn neprelucrata sau pe covor.

1 Acest produs este compatibil numai cu dispozitivele dotate cu Windows 8 Bluetooth 4.0.Aflati cum verificati daca dispozitivul dvs. este dotat cu Bluetooth 4.0.

2 BlueTrack Technology nu functioneaza pe sticla goala sau pe suprafete in oglinda.

 

 Bluetooth Smart

Caracteristici principale

Caracteristici principale


1. Design flexibil

Curbat pentru confort, aplatizat pentru impachetare. Potrivire perfecta in mana dvs. si cu stilul mobil de viata.


2. Pornire si oprire

Curbati-l pentru a-l porni. Pentru a-l opri, intindeti-l. Fara buton de comutat. Un indicator luminos verde lumineaza intermitent pentru a va informa ca bateria functioneaza, apoi se stinge pentru a economisi energia.


3. Bluetooth Smart

Utilizare fiabila si fara probleme cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 4.0, care consuma mai putina energie.


4. Atingeti pentru a defila

Miscati rapid in sus sau in jos varful degetului pentru a trece la defilarea hiperrapida pe verticala si pentru a naviga lin si intuitiv. Puteti defila lent glisand bland sau puteti defila rapid lovind usor, apoi va puteti opri atingand.


5.BlueTrack Technology

Profitati de BlueTrack Technology, care combina puterea optica cu precizia laser pentru o pozitionare remarcabila practic pe orice suprafata.

Proiectat pentru confort in ambele maini

Confort superior proiectat sa se potriveasca fie in mana dreapta, fie in mana stanga.

Durata de viata a bateriei de pana la 6 luni

Utilizati mouse-ul pentru mai mult de sase luni fara a fi necesar sa schimbati bateriile. Indicatorul de stare a bateriei va informeaza cand bateria este epuizata.

Dimensiuni produs

Dimensiuni produs

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
    • Tehnologie
      BlueTrack
    • Rezolutie maxima
      1000 dpi
    • Numar butoane
      3
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      2.4 GHz Wireless

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.