QNAP NAS 341K 4-Bay, CPU Annapurna Labs Alpine AL-214 1.7GHz Quad Core, 1GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere NAS 341K 4-Bay, CPU Annapurna Labs Alpine AL-214 1.7GHz Quad Core, 1GB de la QNAP

NAS QNAP 341K 4-Bay, CPU Annapurna Labs Alpine AL-214 1.7GHz Quad Core, 1GB, 2.5"/3.5" SATA 6Gbps HDD (neincluse), 2 GigaLan LAN 3xU SB3.0xUSB2.0, tower, suport inclus 2 camere IP @150Mbps 720@720P FPS (max. 25 camere IP cu licenta aditionala), adaptor alimentare

Alimentat de un procesor quad-core de 1,7 GHz, TS-431K ofera spatiu de stocare pentru 4 unitati pentru a pastra in siguranta fisierele si datele importante, permitandu-va in acelasi timp sa partajati cu usurinta fisiere cu familia si prietenii. Cu un design minimalist, TS-431K se poate integra cu usurinta in orice decor pentru casa si ocupa foarte putin spatiu. TS-431K este livrat cu tavi de unitati blocabile, asigurandu-se ca unitatile nu vor fi indepartate sau cazute accidental si vor cauza pierderi de date. TS-431K ofera o copie de rezerva completa locala, off-site si cloud si tehnologie Snapshot sigura, pentru a ajuta la crearea unui plan de recuperare de rezerva si dezastru de incredere. In cazul unei blocari a sistemului sau a stergerii accidentale a fisierului, puteti restabili rapid sistemul in starea normala.

Creati cu usurinta un mediu de retea de mare viteza
Puteti utiliza QNAP USB 3.2 Gen 1 pe adaptoare 5GbE (QNA-UC5G1T) cu TS-431K sau computer. Prin conectarea NAS si PC prin adaptoarele 5GbE, puteti crea o conectivitate de retea 5GbE pentru o viteza de transfer de aproape 300 MB / s.


Protejeaza datele dvs. sensibile prin criptarea fisierelor
Cand partajati fisiere sensibile sau confidentiale pe TS-431K, puteti imbunatati securitatea datelor cu File Station prin criptarea fisierelor in fisiere .qenc si setati o parola. Destinatarii de fisiere trebuie sa descarce si sa instaleze QENC Decrypter pe computerele lor si sa introduca parola corecta pentru a decripta, vizualiza si utiliza fisiere .qenc criptate. Nota: Calculatorul trebuie sa functioneze pe Windows 8 (sau ulterior) sau pe macOS 10.12 (sau ulterior).


FUNCTII PRINCIPALE:
  • Protejati datele impotriva programelor malware cu Snapshots;
  • Backup, acces si sincronizare fisier in mai multe puncte;
  • Backup de fisiere computer Windows / Mac;
  • O mai mare placere multimedia, TS-431K vine cu o gama larga de aplicatii media, inclusiv Photo Station, Video Station si Music Station.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Procesor Alpine AL-214, 4-core, 1.7GHz
Memorie interna 1 GB DDR3 512 MB NAND Flash
Numar Hard disk-uri 4
Operatii RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Porturi 3 x USB 3.2 Gen1
Retea 2 x RJ-45
Securitate AES 256-bit External Drive Encryption AES 256-bit volume-based data encryption Antivirus Protection CIFS Host Access Control for Shared Folders Network Access Protection with Auto-blocking: SSH, Telnet, HTTP(S), FTP, CIFS/SMB, AFP Instant Alert via E-mail, SMS, and Beep Importable SSL Certificate
Dimensiuni (D x H x W) 169 x 160 x 219
Hard disk-uri incluse Nu
Racire 1 x 120 mm
Alimentare 100 - 240V
Suport imprimanta Da
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
    • Numar de HDD-uri instalate
      Nu
    • Porturi LAN
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.