Synology Network Attached Storage DiskStation DS1522+ 8GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.148,02 lei
Pret 36 Rate Optimo: 152.05 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DS1522+

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Network Attached Storage DiskStation DS1522+ 8GB de la Synology

 

Gestionare flexibila a datelor pentru locuinte si intreprinderi mici

Synology DiskStation DiskStation DS1522+ cu 5 compartimente este usor de adaptat si de extins pe masura ce nevoile dumneavoastra se schimba, cu suport optional pentru pana la 15 unitati, retea 10GbE si NVMe SSD caching. Alimentat de Synology DiskStation Manager (DSM), acesta ofera o solutie flexibila "all-in-one" pentru partajarea, sincronizarea, salvarea si supravegherea datelor.

 

Tot ceea ce aveti nevoie pentru biroul dvs. de acasa

Alegeti din zeci de aplicatii pentru intreprinderile mici si faceti din DS1522+ dispozitivul dvs. de baza pentru protectia datelor de zi cu zi, gestionarea fisierelor, partajarea de continut media si supravegherea prin camera.

   
   

Optiuni de retea flexibile

Profitati de conectivitatea incorporata pentru a integra DS1522+ in orice mediu de retea sau extindeti capacitatile sale prin adaugarea de module plug-and-play.

Failover si echilibrare a retelei

Patru porturi Gigabit incorporate, cu suport pentru failover automat al retelei si echilibrare a sarcinii, ofera performante rapide si fiabile din start.

Actualizare usoara la 10GbE

Adaugati un modul de actualizare a retelei E10G22-T1-Mini prin intermediul slotului usor accesibil pentru a activa instantaneu o retea mai rapida.

 

Stocati, partajati si protejati

Gestionati toate documentele, fotografiile si alte fisiere, faceti copii de rezerva pentru aplicatii si dispozitive sau protejati-va bunurile cu ajutorul supravegherii video profesionale.

 

 

Server de fisiere

Stocati si accesati fisiere de pe toate dispozitivele dvs. si protejati-le cu versiuni inteligente. Sortati, gestionati, partajati si sincronizati datele dvs. intre locatii.

 

Un cloud privat pentru toate dispozitivele dvs.

Stocati, sincronizati si accesati datele de pe orice dispozitiv, oriunde v-ati afla, cu solutia de cloud privat Synology. Sincronizati datele intre diferite platforme si dispozitive si accesati fisierele dvs. prin intermediul aplicatiilor mobile, clientilor desktop si a unei interfete bazate pe browser. Profitati de versionarea inteligenta pentru a face copii de rezerva ale datelor importante prin intermediul aplicatiilor desktop si mobile.

Stocare fiabila si sigura in retea

Utilizati folderele partajate de pe dispozitivul Synology ca stocare fiabila, disponibila de oriunde din reteaua locala prin toate protocoalele comune (SMB/NFS/WebDAV/FTP). Protejati-va fisierele impotriva modificarilor si eliminarilor accidentale sau chiar a atacurilor malware cu tehnologia snapshot incorporata si alte optiuni de backup.

   

Sortati, gestionati si partajati fisierele dvs.

Bazati-va pe aplicatiile noastre de gestionare a fisierelor, fotografiilor si a fisierelor multimedia pentru a va sorta datele in functie de metadate, filtre si etichete. Partajati in siguranta fisierele si folderele cu familia, colegii sau clientii de afaceri datorita permisiunilor granulare de acces si partajare. Creati linkuri de partajare convenabile si securizati fisierele partajate cu date de expirare si parole individuale. Permiteti prietenilor sau clientilor sa revizuiasca fotografiile de la distanta si oferiti feedback usor prin evaluari cu stele. 

Sincronizati fisiere si foldere intre site-uri

Beneficiati de doua modalitati eficiente de a pastra sincronizate fisierele si folderele intre locatii diferite - cum ar fi locuinta si afacerea dvs. sau echipe din tari diferite. Sincronizati folderele intr-un singur sens sau in doua sensuri intre dispozitivele Synology folosind Synology Drive ShareSync, o solutie gratuita de la un site la altul. Sau alegeti sa profitati de centrele noastre de date securizate pentru a va stoca datele in cloud, pastrand in acelasi timp o memorie cache a fisierelor accesate frecvent sau fixate manual pe DS1522+ cu Synology Hybrid Share3. O astfel de stocare hibrida in cloud va permite sa accesati datele la viteze de LAN fara a fi limitat de dimensiunea spatiului de stocare local sau de latimea de banda.

 

Backup pe mai multe niveluri

Efectuati copii de rezerva pentru fisiere, foldere, dispozitive fizice, masini virtuale si aplicatii SaaS cu solutii gratuite si protejati-va NAS-ul cu ajutorul tehnologiilor integrate.

 

Backup pe toate dispozitivele
   
Protectie pentru sistemul tau Synology

 

Supraveghere inteligenta

Transformati-va dispozitivul Synology intr-un sistem de gestionare video complet pentru o gama larga de camere IP compatibile.

 

Compatibilitate larga

Conectati pana la 40 de camere IP dintr-o selectie de peste 8.300 de modele validate, datorita compatibilitatii largi cu camerele si suportului ONVIF din Synology Surveillance Station.

Sigur si privat

Filmarile stocate local pot fi protejate de accesul neautorizat prin criptarea AES-256 standard din industrie.

Acces 24/7 oriunde

Monitorizati transmisiunile live sau urmariti inregistrarile din browserul web, clientul desktop sau aplicatia mobila DS cam.

   

Implementare asistata a camerelor de supraveghere

Localizati automat camerele intr-un interval IP stabilit si configurati unitatile pe loturi prin importarea foilor de calcul sau prin replicarea setarilor la noile camere.

Alerte pentru mai multe locatii

Stati la curent cu desfasurarea dvs. prin previzualizarea evenimentelor declansate direct pe harti cu mai multe etaje sau chiar cu mai multe locatii, cu integrarea hartilor online pentru Google Maps si OpenStreetMap.

Analiza video

Profitati de functiile de monitorizare inteligenta, cum ar fi detectarea miscarii, zona de inactivitate, detectarea obiectelor straine si detectarea anomaliilor, pentru a raspunde celor mai frecvente scenarii de supraveghere.

 

Obtineti mai mult cu DiskStation Manager

Profitati de o serie de solutii native de productivitate, gestionare si securitate disponibile in sistemul de operare Synology DSM bazat pe web.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
    • Numar de HDD-uri suportate
      5 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.