Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl dēzl LGV500 , ecran tactil 5.5"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl dēzl LGV500 , ecran tactil 5.5" de la GARMIN

Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl dēzl LGV500 , ecran tactil 5.5"

 

 

NAVIGARE IN MODUL CAMION PE TRASEE LUNGI

Oferind rute personalizate pentru camioane1 pentru dimensiunea si greutatea camionului tau, dēzl™ LGV500 este un navigator de 5,5 inchi usor de citit care ofera soferilor profesionisti de camioane o imagine clara a drumului din fata.

 

   

AFISAJ USOR DE CITIT

Cu un afisaj luminos si clar, cu ecran tactil de 5,5″, acest navigator pentru camioane dēzl este proiectat pentru vizualizare usoara din cabina si utilizare intuitiva.

   

RUTE PERSONALIZATE PENTRU CAMIOANE

Nu trebuie decat sa introduci profilul de camion (personalizabil in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si substante periculoase) pentru a gasi rutele preferate pentru camioanele care sunt preferate pentru camionul tau cu remorca si sa-l incarci1.

   

TRUCK PARKING EUROPE 

Trebuie sa iti parchezi camionul? Datele Truck Parking Europe te ajuta sa localizezi parcarea de camioane pe parcursul rutei. Filtreaza dupa facilitatile preferate, cum ar fi Wi-Fi®, dusuri, nivel de securitate si multe altele. Si in timp ce te conectezi la aplicatia pentru mobil Garmin Drive™, verifica disponibilitatea locurilor de parcare pentru a reduce riscul de a intra intr-o parcare aglomerata.

   

INSTRUCTIUNI PENTU RAMPA DE INCARCARE

Cand te apropii de destinatie, instructiunile pentru rampa de incarcare afiseaza zonele potentiale de incarcare sau locurile de depozitare pentru a te ajuta sa clarifici incotro trebuie sa mergi.

   

RUTE POPULARE PENTRU CAMIOANE

Conduci intr-o zona pe care nu o cunosti? Afla care sunt rutele populare pentru camioane, folosite de alti soferi pentru a te familiariza mai bine cu circumstantele.

   

ALERTE PENTRU SOFER

Pentru a incuraja un sofat mai sigur si atentia sporita la conditiile din jur, alertele pentru sofer te avertizeaza cand pe traseul tau urmeaza curbe stranse, schimbari de viteza, treceri de cale ferata si altele.

   

CALCULAREA INSTANTANEE A RUTEI 

Gaseste cea mai buna ruta mai rapid si porneste la drum mai repede, cand asociezi dēzl™ LGV500 cu telefonul prin intermediul aplicatiei pentru mobil Garmin Drive™.

   

ALEGE OPRIREA POTRIVITA

Localizeaza opririle preferate pentru camioane cu ajutorul directorului preincarcat Truck & Trailer Services, care iti permite sa filtrezi listele in functie de marca sau facilitati.

   

PLANIFICARE USOARA A PAUZELOR

Primeste notificari in timp util care te ajuta sa profiti la maximum de fiecare oprire.

   

ASISTENT VOCAL

Ai nevoie de indicatii? E de ajuns sa rostesti un cuvant. Asistentul vocal dēzl iti raspunde la solicitarile verbale, pentru a putea tine mainile pe volan si atentia asupra drumului.

   

ACTUALIZARI WIRELESS

Conectivitatea Wi-Fi® te ajuta sa iti mentii cu usurinta hartile si software-ul la zi fara a fi necesara utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afisate atunci cand sunt disponibile actualizari noi.

   

TRAFIC, VREME SI PRETURI COMBUSTIBIL

Asociaza dēzl™ LGV500 cu telefonul si descarca aplicatia Garmin Drive pentru a accesa date3 despre trafic, despre vreme si preturile combustibilului in timp real 3. In plus, acceseaza camerele video de supraveghere a traficului photoLive (unde sunt disponibile).

   

APELARE HANDSFREE

Tehnologia wireless Bluetooth® incorporata iti permite sa sincronizezi smartphone-ul compatibil cu navigatorul tau dēzl pentru apeluri fara a lua mainile de pe volan2.

   

NOTIFICARI INTELIGENTE

Atunci cand este asociat cu aplicatia Garmin Drive, vei putea vedea mesajele text si alte notificari3 de pe telefonul tau afisate pe ecranul navigatorului.

   

TRIPADVISOR®

Vizualizeaza evaluarile acordate de calatori in TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor si punctelor de atractie situate pe ruta ta sau in apropierea destinatiei tale.

   

GASIREA LOCURILOR DUPA NUME

Continutul Foursquare® preincarcat faciliteaza gasirea a milioane de locuri noi si populare.

   

ACOPERIREA HARTILOR

Conduce cu incredere datorita actualizarilor incluse ale hartilor si datorita hartilor preincarcate cu strazile din Europa.

   

ADAUGAREA UNEI CAMERE DE MARSARIER 

Vezi ce se afla in spatele camionului tau pe masura ce te deplasezi in directia inversa prin asocierea navigatorului tau dēzl cu o camera wireless de marsarier (comercializat separat).

   

 



CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Camion
Tip montare In bord
Harta Europa
Conexiuni externe Port camera auto
Functii TripAdvisor Indicator limita viteza Vizualizare intersectie Foursquare Alerte pentru sofer PUNCTE DE INTERES PENTRU CAMIOANE PROFIL CAMIOANE SIMPLE Acces la servicii in timp real prin intermediul aplicatiei Stabilire de rute pe strazile si orasele preferate Date despre rute preferate de camioane Instructiuni rampa incarcare
Conectivitate Wi-Fi
Continut pachet 1 x Cablu USB 1 x Cablu alimentare 1 x Sistem de navigatie 1 x Suport de montare cu ventuza
Culoare Negru

ECRAN

Tehnologie display TFT
Diagonala display 5.5 inch
Rezolutie display 1280 x 720
Tip acumulator Li-Ion
Autonomie 1 h

DIMENSIUNI

Lungime 137.2 mm
Inaltime 76.2 mm
Adancime 17.8 mm
Greutate 150.5 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.