Laptop Gaming ASUS ROG, 15.6” FHD, Intel Core i7-10750H, 16GB, 1TB SSD,  GeForce RTX 2070 Max-Q 8GB, Windows 10 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG, 15.6” FHD, Intel Core i7-10750H, 16GB, 1TB SSD,  GeForce RTX 2070 Max-Q 8GB, Windows 10 Home de la ASUS

 

 

 

 

DUR, PUTERNIC SI ULTRA-SLIM

Sasiul metalic armat cu nuante elegante Brushed Black, Prism Black SAY Prism Gray pastreaza rezistenta Zephyrus M15 in timpul utilizarii de zi cu zi. Noile optiuni de culoare Prism aduc energie proaspata liniei Zephyrus cu un efect prismatic subtil care reflecta spiritul colorat al jucatorilor si creatorilor de continut, mentinand in acelasi timp un luciu profesional care se imbina in orice mediu. Editiile Brushed Black au doar 18,9 mm subtire, iar editiile Prism adauga un milimetru pentru capacul unic. Ambele au sub 2 kg.

SUPLIMENTARE CU VITEZA

Viteza, puterea si portabilitatea obtin un echilibru perfect in ROG Zephyrus M15 bine rotunjit. Rama Ultra-slim pe structura unui puternic Intel ® Core i7-10875H CPU cu NVIDIA ® GeForce ® RTX 2070 GPU , care poate ajunge la 1360MHz la 90W in modul Turbo. Cu pana la 48 GB de suport DDR4-3200 RAM * si 1 TB de stocare rapida SSD RAID 0, puteti trece prin munca de zi cu zi si multitasking mai rapid, cu timpi de incarcare rapida, chiar si pentru aplicatii grele si jocuri mari.

*Specificatiile pot varia in functie de configuratie.

* Necesita procesor i7-10875H sau mai bun. Va rugam sa consultati furnizorii locali pentru configuratiile care se califica.

* Suportul complet DDR4-3200 va fi activat printr-o actualizare automata a BIOS in iulie 2020. Versiunile mai vechi ale BIOS pot seta manual memoria la 3200 MHz, dar actualizarea din iulie este recomandata pentru stabilitate maxima.

CREATI PRETUTINDENI

Faceti mai mult cu conectivitatea Thunderbolt 3, care va ofera flexibilitatea de a va extinde statia de lucru cu afisaje suplimentare, GPU-uri externe si spatiu de stocare de mare viteza pentru editare multimedia. Atunci cand sunt combinate cu ultrarapid Intel ® Wi-Fi 6 (Gig +), conexiunile oferte de latenta scazuta pentru activitati sensibile la retea , ca jocuri multiplayer online, puteti lucra si juca oriunde.

INCARCARE TIP-C

USB Power Delivery accepta incarcarea secundara de la bateriile de alimentare portabile, astfel incat nu trebuie sa lupti pentru o priza atunci cand bateria este descarcata. Cand este timpul sa conectati si sa reincarcati complet Zephyrus M15, fluxul reversibil va permite sa utilizati pana la 3A pentru a incarca rapid smartphone-urile si alte dispozitive. Daca nu incarcati procesorul sau GPU cu sarcini intense, puteti utiliza un adaptor mai mic de pana la 65W care va usureaza incarcarea pe drum.

* Pachetul de alimentare USB si adaptorul de tip C vandute separat.

CULOARE REALA SI VITEZA

Alegeti panoul care se potriveste nevoilor tale. Creatorii de continut vor savura detaliile de inalta rezolutie si gama larga de culori a afisajului 4K UHD, care este calibrat din fabrica pentru precizia culorii in 100% din spatiul color Adobe RGB. Jucatorii pot obtine un joc neted si matasos in shooterele frenetice de pe panoul de joc FHD de 240Hz / 3ms. Ambele panouri de 15,6 inci sunt incadrate de niste rame subtiri de 6,2 mm, creand un raport ecran-corp de 81% care se simte expansiv. Si ambele sunt validate Pantone® cu unghiuri de vizualizare largi, ideale pentru prezentarea de proiecte vizuale si media.

HEAR ESS ® SABER

Traiti experienta castilor prin conectarea la ESS premium ®Convertor digital-analog-analog (DAC) Sabre HiFi cu certificare Hi-Res Audio. DAC ofera o gama dinamica mai larga, cu o distorsiune mai mica, oferindu-va niveluri si valori minime mai bogate, mai clare si va puteti scufunda mai profund cu un sunet surround virtual de 7,1 canale. Castile Sans, difuzoarele Smart Amp de la Zephyrus M15 va permit sa cresteti volumul pentru mai mult bass si o gama mai dinamica, fara a deteriora conurile sau a compromite calitatea sunetului.

CHEILE PERSONALIZARII

Tastati in stil cu o tastatura inspirata de desktop creata pentru jocuri. Tastele functionale sunt grupate pentru identificarea rapida alaturi de tastele rapide dedicate care pastreaza comenzile esentiale la indemana. Editiile Prism ale Zephyrus M15 au iluminare subtila intr-o singura zona, in timp ce editiile Brushed Black ofera RGB per-cheie * care va permite sa evidentiati controale cheie pentru diferite jocuri si fluxuri de lucru.

* Personalizarea per-cheie necesita software-ul Aura Creator disponibil pentru descarcare in Microsoft Store.

* Lumina poate varia in functie de configuratiile sistemului.

RACIRE INTELIGENTA CU METAL LICHID

Filozofia ROG inteligenta de racire amesteca functiile si setarile potrivite ale sistemului pentru a asigura cea mai buna experienta pentru fiecare sasiu si componente, indiferent de ce faceti. In Zephyrus M15, compusul de metal lichid exotic pictat pe CPU scade temperaturile, ventilatoarele duble n-Blade rotesc 83 de lame fiecare pentru a creste fluxul de aer, iar un modul termic auto-curatat evacueaza praful pentru a imbunatati longevitatea si performantele pe termen lung. Software-ul ROG Armory Crate trece perfect intre modurile de operare pentru a optimiza performanta si acustica pentru fiecare sarcina

 
 
 
 
 

CONECTIVITATE COMPRENSIVA

ROG Zephyrus M15 are un Thunderbolt ™ 3 cu USB 3.2 Gen 2 Type-C ™ , DisplayPort ™1.4 si Power Delivery, un port de tip A pentru transferuri ultra-rapide si doua porturi USB 3.2 Gen 1 perfecte pentru mouse si gamepad. Joaca sau distreaza pe ecranul mare cu iesire HDMI 2.0b care accepta 4K UHD la pana la 60Hz. Super-Wi-Fi 6 ofera acces online rapid pentru activitati de zi cu zi, in timp ce mufa Gigabit Ethernet ofera cea mai mica latenta pentru meciurile multiplayer si petrecerile LAN.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      10750H
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 2070 Max-Q 8GB
    • Placa video
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x type A
      1 x type C
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • Thunderbolt
      1 x v3
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Baterie
      Li-Ion
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.