Laptop ultraportabil Microsoft Surface 4 cu procesor Intel Core i5-1145G7, 13.5", 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Home, Platinum

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ultraportabil Microsoft Surface 4 cu procesor Intel Core i5-1145G7, 13.5", 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Home, Platinum de la Microsoft

Surface Laptop 4 pentru business

Duceti lucrurile la bun sfarsit cu o putere mai mare pentru multitasking si viteza cu 70 % mai ridicata decat generatia anterioara, autonomie extinsa a bateriei si un design elegant, ultrasubtire, intr-un laptop profesional cu greutate redusa.

 

 

Cu pana la 70 % mai rapid decat generatia anterioara datorita gamei de procesoare

Laptopul nostru ultrasubtire ofera o viteza de multitasking mai mare, cu procesoare Intel® Core™ din a 11-a generatie sau AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition.

   

Autonomie a bateriei de pana la 19 ore

Autonomie suficienta pentru o zi intreaga de apeluri video si de utilizare a aplicatiilor esentiale. (Pana la 19 ore pe Surface Laptop 4 de 13,5” cu procesor AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface Edition.)

   

Camera 720 HD

Aratati cat se poate de bine in timpul apelurilor video in Microsoft Teams2 cu o camera care functioneaza excelent in conditii dificile de iluminare.

   

Unitate SSD amovibila

Mentineti controlul asupra datelor dvs. sensibile cu o unitate SSD amovibila.

 

Duceti lucrurile la bun sfarsit cu stil, viteza si performanta

Rulati aplicatiile pe care va bazati cu performanta imbunatatita si mai multa viteza si putere multitasking decat inainte. Eliminati zgomotul din fundal si discutati afaceri in timpul apelurilor – aratati cat mai bine in timpul apelurilor video si faceti-va auzit cu claritate.

 

Cu pana la 70 % mai rapid decat generatia anterioara

Mai multa putere pentru multitasking, alimentata de procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generatiesau AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition dedicate.

 

 

Vedeti mai multe si faceti mai multe

Faceti mai multe lucruri cu un ecran tactil si un raport al ecranului de 3:2 care va permite sa profitati lamaximum de aplicatiile Microsoft 365

 

O redare mai precisa a culorii pielii in timpul apelurilor video

Aratati mai bine in conditii diferite de iluminare cu redarea video clara si imaginile de calitate oferitede camera 720 HD

 

Auziti-va clar colegii in timpul apelurilor

Ascultati cu atentie si fiti mai implicati in timpul sedintelor cu difuzoarele Omnisonic.

 

Reluati lucrul in doar cateva secunde

Deschideti capacul si reluati mai rapid lucrul cu functia Pornire instantanee. Conectati-va in sigurantacu functia de recunoastere faciala Windows Hello.

 

Creat pentru a duce lucrurile la bun sfarsit

Fiabil si gata sa duca lucrurile la bun sfarsit – dvs. si Surface Laptop 4 aveti foarte multe lucruri in comun. Tastati rapid si precis cu tastele cu raspuns rapid si iluminare de fundal. Permiteti laptopului sa isi refaca fortele cu Incarcarea rapida. Si conectati toate perifericele, indiferent daca este vorba despre un USB-C pentru incarcare sau transfer de date sau despre extinderea afisajului cu doua monitoare 4K cu Surface Dock 2. 

 

 

Deschideti capacul cu un singur deget

Reluati rapid lucrul cu o balama atat de sensibila incat va permite sa ridicati capacul cu un sigur deget.

   

Securitate si control

Datele companiei si ale clientului sunt in siguranta si securizate cu unitatea amovibila SSD.

   

Extrem de silentios

Fiti productiv si lucrati fara intrerupere cu racirea termica ce optimizeaza silentios performanta.

   

Conexiunile de care aveti nevoie

Conectati-va cu usurinta la afisaje, statii de andocare si multe altele, cu porturile USB-C, USB-A, mufa pentru casti si Surface Connect.

   

Interactionati natural prin atingere

Simtiti ca puteti atinge pur si simplu fisierele la care lucrati, pentru o parcurgere mai rapida si o navigare mai naturala, cu un ecran care va ofera o viteza de raspuns superioara.

   

Tastati corect si rapid

Lucrati intreaga zi, cu tastele rapide, cu o cursa confortabila, viteza ridicata de raspuns, acuratete de tastare si iluminare de fundal si navigati cu usurinta cu ajutorul trackpadului de mari dimensiuni, din sticla.

 

 

Usor, subtire si usor de strecurat in geanta pentru cei care sunt mereu in miscare, disponibil in culoarea negru mat metalic.

 

Dispozitivele Surface pentru business genereaza o valoare suplimentara

Clientii Surface economisesc timp si bani cu implementare optimizata, gestionare moderna a dispozitivului si securitate incorporata, bazata pe cloud. Sustineti utilizatorii, datele si sistemele cu experiente de conectivitate oferite de Surface si Microsoft 365.

 

Surface este proiectat pentru lucrul la distanta

Gasiti solutii de lucru la distanta pentru angajatii dvs., indiferent de locul in care lucreaza acestia. Mentineti nivelul de securitate si duceti lucrurile la bun sfarsit cu dispozitivele Surface.

 

Solutiile de securitate Microsoft si dispozitivele Surface

Mentineti nivelul de securitate si pastrati controlul, de la chip pana la mediul cloud, cu protectie de la Microsoft. Surface va ajuta sa implementati mecanisme de aparare proactive, cu securitate incorporata.

 

Implementare simpla si gestionare unificata

Imbunatatiti eficienta IT si reduceti cheltuielile neprevazute si costurile de asistenta cu dispozitive care optimizeaza software-ul Microsoft in mediile in care sunt instalate aplicatiile dvs.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1145G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.0
      1
    • USB-C
      1
    • Iesire audio
      1 x Jack 3.5 mm
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.265
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Platinum
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.