Ondulator de par Remington Ci5538, 210°C, 38 mm, Argintiu/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
111,55 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 112,74 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 4.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CI5538

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator de par Remington Ci5538, 210°C, 38 mm, Argintiu/Negru de la Remington

 
Vrei un par plin de volum si vitalitate? Obtine bucle mari si elastice cu ajutorul Ondulatorului de 38 mm Remington Pro Big Curl.

Ondulatorul de 38 de mm este perfect pentru crearea unor bucle care se revarsa, adaugand volum natural parului. Ideal pentru imbunatatirea rutinei zilnice, ori pentru atunci cand vrei sa creezi o coafura de impact pentru o ocazie speciala, ondulatorul de 38 de mm este usor de utilizat si a fost conceput pentru a proteja parul de coafarea excesiva.

Cu ajutorul acestui ondulator din ceramica cu titan vei obtine un finisaj neted si matasos, fara efect static. Invelisul cu turmalina ionica ofera de patru ori mai multa protectie decat un invelis ceramic standard, asigurand ca parul tau are un aspect sanatos. Efectul antistatic, dar si alunecarea usoara, fac foarte usoara si eficienta coafarea parului, putand sa obtii bulce mari si onduleuri relaxate perfecte.

Fiind gata de utilizare in doar 30 de secunde, poti fi gata de plecare in doar cateva minute. Avand opt setari diferite de temperatura, e simplu sa alegi temperatura optima pentru parul tau - fie pentru volum sau fixare, ori o temperatura joasa pentru a ajuta si mai mult la protejarea parului tau.
 
Invelis special cu ceramica si titan

De la bucle de vara relaxate, la bucle mari, pline de volum si onduleuri, iti poti crea o multime de coafuri diferite cu ajutorul Ondulatorului de 38 mm Pro Big Curl.
   
Protectie de patru ori mai buna pentru parul tau

Oferind de o protectie de patru ori mai buna decat a unui invelis ceramic standard, calitatile turmalinei ionice asigura un finisaj neted si lucios, in timp ce tehnologia antistatica si de alunecare mai buna ajuta la o coafare simpla si rapida, lasand in urma un par aranjat la perfectie.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Ondulator par
Tip ondulator Cu clapeta
Utilizare Par uscat
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica, Titan


Functii

Oprire automata
Varf rece
Indicator luminos
Cablu rasucibil
Suport pentru siguranta


Continut pachet 1 x Ondulator
Culoare Argintiu/Negru


SPECIFICATII TEHNICE

Timp maxim de incalzire 30 s
Trepte temperatura 8
Temperatura maxima 210 C
Tensiune alimentare 100 V, 240 V
Putere 56 W


DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Diametru cilindru 38 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.