Ondulator Rowenta Jungle CF3226F0, 200 °C, cablu rotativ 360°, varf rece, timp incalzire 60s, invelis ionic, negru/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator Rowenta Jungle CF3226F0, 200 °C, cablu rotativ 360°, varf rece, timp incalzire 60s, invelis ionic, negru/albastru de la Rowenta

Bucle si onduleuri fermecatoare

 

Ondulatorul Rowenta Jungle creeaza bucle perfecte, fermecatoare si stralucitoare. Invelisul exclusiv de cheratina si turmalina intareste firul de par, iar datorita efectului natural al turmalinei de reducere a energiei statice, obtii bucle si onduleuri superbe de fiecare data.

Ondulatorul Rowenta Jungle: Bucle si onduleuri rafinate si stralucitoare

Ondulatorul Jungle creeaza bucle somptuoase si onduleuri superbe datorita invelisului exclusiv de turmalina. Aceasta combinatie remarcabila le confera buclelor un aspect natural si ofera stralucire reducand electricitatea statica a acestuia si eliminand tendinta de incretire datorita efectului sau de emisie naturala de ioni. Acest ondulator de par dispune de un sistem de incalzire extrem de performant pentru o temperatura constanta de 200 °C. Caracteristicile sale practice fac ca acesta sa fie foarte usor de utilizat si sa ofere o experienta impecabila de ondulare a parului: cablul rotativ 360° amplifica confortul in utilizare, varful rece confera o siguranta sporita in timpul manipularii, iar datorita incalzirii rapide, ondulatorul este intotdeauna gata de utilizare si mereu la indemana. Ondulatorul Curling Iron: bucle sublime, radiind de stralucire.  

 

Sistem de incalzire extrem de performant

 

Temperatura constanta de 200°C pentru rezultate perfecte.

   

Diametru de 25 mm

 

Pentru bucle si onduleuri cu aspect natural.

   

Varf rece

 

Pentru stilizare usoara si in deplina siguranta.

   

Confort in utilizare

 

Cablul se rasuceste la 360° pentru libertate de miscare si confort sporit in utilizare.

   

Incalzire rapida

 

Gata de utilizat in doar 60 de secunde.

   

Invelis ionic de Turmalina

 

Turmalina emite in mod natural ioni ce ofera stralucire parului si reduce efectul antistatic al acestuia. Rezultatul: par moale si plin de stralucire.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.