Ondulator de par Tesla TSL-BT-HCC, cu 5 capete, 130-210°C, oprire automata, afisaj digital LED, 55W, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
358,03 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 359,22 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 13.17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TSL-BT-HCC

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ondulator de par Tesla TSL-BT-HCC, cu 5 capete, 130-210°C, oprire automata, afisaj digital LED, 55W, roz de la TESLA

5 atasamente

 

Ondulatorul de par TESLA poate crea bucle si incretituri intr-o varietate de dimensiuni si tipuri. Cinci atasamente interschimbabile de diferite marimi si forme garanteaza o coafura frumoasa, indiferent daca aveti parul bob sau lung pana la brau.

   

6 setari de temperatura

 

Parul subtire si uscat are nevoie de temperaturi mai scazute. Parul gras, puternic si elastic necesita temperaturi mai ridicate. Fierul de ondulat TESLA se incalzeste intre 110 si 210 °C, astfel incat poate face fata diferitelor tipuri de par.

   

Oprire automata

 

V-ati lasat din greseala ondulatorul pornit? Nu va faceti griji. Aparatul se va opri automat dupa 60 de minute de inactivitate. De asemenea, se blocheaza automat daca nu se intreprinde nicio actiune in termen de 3 secunde de la pornire.

   

Cablu rotativ de 360°

 

Cablul de alimentare flexibil, care se infasoara la 360 de grade, permite o manevrare usoara din toate unghiurile. Astfel, puteti uita de cablurile incurcate si rasucite.

 

Par frumos ondulat in doar cateva minute

 

Fierul de ondulat TESLA de 55 W este un instrument eficient pentru coafarea parului. Acesta stilizeaza instantaneu suvitele. Tot ce trebuie sa faceti este sa infasurati o suvita de par in jurul ondulatorului, care o va mentine in pozitie in 5-8 secunde.

 

 

Par ondulat in mod natural

 

Fierul de ondulat TESLA are cinci accesorii pentru coafuri perfecte. Acestea creeaza bucle de plaja mici, medii si mari. Cu ajutorul duzei conice, puteti crea bucle naturale, mai voluptoase la nivelul coroanei si mai subtiri la varfuri.

 

 

Manusi pentru o mai mare siguranta

 

Manusile de protectie rezistente la caldura sunt incluse in mod standard.

 

 

Economii si o durata de viata mai lunga

 

Coafarea parului din confortul propriei case va va economisi, fara indoiala, timp si bani la coafor. Consumul excesiv de energie este controlat de o functie de oprire automata. Aceasta asigura faptul ca ondulatorul nu consuma electricitate in mod inutil atunci cand nu este utilizat. Acest lucru prelungeste, de asemenea, durata de viata a aparatului, ceea ce contribuie la economisirea banilor si la protejarea mediului inconjurator.

 

 

Caracteristici practice de depozitare

 

Cablul de alimentare are o bucla practica, astfel incat sa puteti agata aparatul de styling de un cuier de baie si sa il pastrati la indemana. Cu toate acestea, cablul poate fi, de asemenea, complet deconectat de la maner, ceea ce este util pentru cei care prefera sa pastreze dispozitivul intr-un sertar.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Ondulator par
Zona corporala Par
Tip ondulator Conic Cilindric
Set Nu
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Aluminiu
Utilizare Par uscat
Functii

Oprire automata

Cablu rotativ 360º

Temperatura reglabila

Afisaj digital LCD

Numar capete incluse 5
Continut pachet

1 x Ondulator

5 x Capat interschimbabil

Culoare Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Trepte temperatura 6
Temperatura maxima 210 C
Putere 55 W

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2.4 m
Diametru cilindru

19 mm

25 mm

32 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.