Perie rotativa Rowenta Brush Activ Keratin&Shine CF9522, 1000 W, 2 trepte de temperatura/viteza, invelis Keratin&Shine, CoolShot, 2 perii, rotire automata, uscare si coafare simultana, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie rotativa Rowenta Brush Activ Keratin&Shine CF9522, 1000 W, 2 trepte de temperatura/viteza, invelis Keratin&Shine, CoolShot, 2 perii, rotire automata, uscare si coafare simultana, negru de la Rowenta

Volum si stralucire pentru rezultate profesionale, chiar la tine acasa

Peria rotativa Rowenta Brush Activ te ajuta sa obtii rezultate exceptionale de uscare a parului si stralucire radianta, chiar la tine acasa. Datorita puterii de 1000 W produsul asigura o uscare rapida si fara efort a parului, iar cele doua perii (de 50 mm si 40 mm) ofera multiple variante de coafare rapida, de la varfuri intoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi. Generatorul de ioni si invelisul ceramic reduc electrizarea si ofera un aspect neted si matasos parului tau.

Stralucire radianta

Invelisul exclusiv Keratin and Shine,  Rowenta pentru Elite Model Look, combina o proteina cu o roca minerala:
-Keratina este o componenta esentiala a parului, responsabila de rezistenta si elasticitatea acestuia;
-Turmalina emite in mod natural ioni, care confera stralucire si un efect antistatic.
Cu ajutorul acestora, obtii drept rezultat un par minunat cu o stralucire radianta!

Puternica, pentru rezultate rapide

Perie rotativa puternica (1000 W), perfecta pentru un look sofisticat, cu o uscare rapida si completa (chiar si in cazul parului lung).

Uscare si coafare simultana

Suvita de par se infasoara automat in jurul periei printr-o miscare lina, fiind uscata si stilizata in acelasi timp, pentru un rezultat profesional.

Eficienta maxima, indiferent de lungimea parului

2 perii cu invelis ceramic, cu diametru de 50 mm pentru parul lung si/sau gros si cu diametru de 40 mm pentru par de lungime medie, subtire sau pentru breton.

Durata de viata prelungita

Cele 2 protectii mentin periile in conditii optime pentru o eficienta constanta in timp si pentru o depozitare convenabila.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie rotativa
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Par umed
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica
Numar capete incluse 2
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1000 W
Trepte temperatura 2
Trepte de viteza 2

DIMENSIUNI

Diametru 50 mm/40 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.