Perie reparatoare cu abur Rowenta Hair Therapist CF9940F0, 165 W, timp incalzire 60 secunde, tehnologie Thermal Care, peri naturali, invelis Keratin, oprire automata, afisaj LED, geanta pentru transport, negru/maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.103,58 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.104,77 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 40.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CF9940F0

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Perie reparatoare cu abur Rowenta Hair Therapist CF9940F0, 165 W, timp incalzire 60 secunde, tehnologie Thermal Care, peri naturali, invelis Keratin, oprire automata, afisaj LED, geanta pentru transport, negru/maro de la Rowenta

Primul dispozitiv care repara parului deteriorat

Incepe-ti calatoria catre un par mai sanatos! Rowenta Hair Therapist™ repara, reconstruieste si intareste, oferind o ingrijire completa pentru parul tau zi de zi. Aceasta perie cu abur este prima de acest tip, cu tehnologia exclusiva Thermal Care™ care repara parul deteriorat cu pana la 78%.* Experimenteaza un par mai disciplinat, mai stralucitor si mai usor inca de la prima utilizare. Datorita invelisului Keratin, periilor moi si tratamentului activ cu aburi repara in mod natural parul. Toate acestea intr-un moment relaxant de ingrijire personala pentru a-ti completa rutina de frumusete.

**dovedit stiintific dupa o luna de utilizare, cu o medie de 70%, Franta 2022.

 

Rowenta Hair Therapist™ Perie reparatoare cu abur. 

Primul dispozitiv care repara parului deteriorate

 

Rowenta prezinta noul dispozitiv Hair Therapist™ care repara pana la 78%* din parul deteriorat dupa o luna de utilizare zilnica. Rezultatul a sapte ani de cercetare si dezvoltare, Hair Therapist™ ofera rezultate imediate intr-o singura utilizare. De la prima utilizare, 97%** dintre femeile care au incercat peria reparatoare cu abur Rowenta Hair Therapist™ au experimentat un par mai moale, 79%** au avut un par mai stralucitor, iar 88%* au avut un par mai usor de coafat. Printr-o singura periere, HAIR THERAPIST™ ofera doza potrivita de abur pentru a inmuia si pregati firul de par pentru tratament. Periajul manual combinat cu temperatura potrivita reconstruieste si netezeste parul, periaj dupa periaj. Actionand direct asupra cuticulei de par, HAIR THERAPIST™ lasa parul plin de viata, hidratat, mai stralucitor si mai moale.  In timp, sanatatea parului este restabilita. HAIR THERAPIST™ nu este o perie de indreptat, este un dispozitiv care repara parului deteriorat.

 

 

Rezultate vizibile de la prima utilizare, par mai sanatos dupa o cura de o luna

 

Rowenta prezinta noul dispozitiv Hair Therapist™ care repara pana la 78%* din parul deteriorat dupa o luna de utilizare zilnica. 

Rezultatul a sapte ani de cercetare si dezvoltare, Hair Therapist™ ofera rezultate de la prima utilizare

De la prima utilizare, 97%** dintre femeile care au incercat peria reparatoare cu abur Rowenta Hair Therapist™ au experimentat un par mai moale, 79%** au avut un par mai stralucitor, iar 88%* au avut un par mai usor de coafat.

**Test de perceptie sub control clinic, 33 de voluntari - Franta 2022.

 

 

 

 

Reparare si ingrijire totala

Primul dispozitiv ce ofera reparare a firelor deteriorate de par de pana la 78%*.

Rezultate imediate

Hair TherapistTM actioneaza rapid, lasand parul cu 97%** mai moale si cu un luciu de pana la 79%** de la prima utilizare.

**Test de perceptie sub control clinic, 33 de voluntari - Franta 2022.

Tehnologie avansata

Dezvoltat in centrul nostru global de inovare, HAIR THERAPIST™ este rezultatul a 7 ani de cercetare.

Noul sistem exclusiv Thermal Care™ distribuie doza precisa de abur si caldura - cu peste 300 de reglaje pe minut - impreuna cu arhitectura unica a periilor ofera ingrijirea perfecta si  repararea firelor de par deteriorate.

 

Stralucire radianta

Invelisul exclusiv Keratin, impreuna cu peri naturali, lasa parul tau neted si usor de coafat, cu o nota de stralucire radianta care impresioneaza intotdeauna.

Design unic

Descopera un produs special conceput sa ofere rezultate perfecte pentru orice tip de par*.

* este conceputa pentru a trata parul indreptat, drept natural sau ondulat.

Usor de utilizat

Cu o capacitate mare a rezervorului de apa, ofera pana la 5 sesiuni de tratament fara a fi nevoie sa realimentezi, in timp ce experienta intuitiva fara setari si functia de auto-oprire dupa 30 de minute ofera un plus de confort in utilizare.

 

Usor de depozitat

Husa rezistenta la temperaturi inalte asigura o depozitare sigura si fara efort.

Este conceputa pentru a trata parul indreptat, drept natural sau ondulat

Pe parul cret natural sau incretit, caldura blanda si aburul repara cuticula deteriorata, dar va va indrepta usor buclele.

 

15 ANI REPARABILITATE: Produs reparabil timp de 15 ani, 6500 de centre service la nivel mondial, parte a eforturilor Rowenta de a proteja mediul si de a reduce deseurile.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip produs Perie termica
Tip utilizare Uz casnic
Set Nu
Destinat pentru Ondulare
Material invelis Ceramica
Beneficii Repara structura parului
Functii Oprire automata
Culoare Negru Maro
Continut pachet 1 x perie

CARACTERISTICI TEHNICE

Tehnologie Aburi
Putere 165 W
Trepte temperatura 1
Trepte de viteza 1
Timp maxim de incalzire 60 s
Tip alimentare La retea
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.