Rowenta Perie rotativa Brush Activ Compact CF9110, 800 W, 2 trepte de temperatura si viteza, functie de aer rece, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Perie rotativa Brush Activ Compact CF9110, 800 W, 2 trepte de temperatura si viteza, functie de aer rece, alb/albastru de la Rowenta

Coafuri impecabile la tine acasa

Datorita rotatiei automate, peria Brush Activ' de la Rowenta usuca si coafeaza parul in acelasi timp, iar tu obtii un rezultat profesionist, ca la coafor, cu control absolut si fara efort.

Peria rotativa Rowenta Brush Activ’ Compact iti ofera rezultate profesionale chiar la tine acasa.
Datorita puterii mari de 800 W si celor 2 trepte de temperatura si viteza, iti poti stiliza parul usor si fara efort. Setarea pentru aer rece fixeaza coafura pentru rezultate de lunga durata.

Coafare usoara chiar la tine acasa!

Imbinand perfect performanta de uscare si coafarea de calitate profesionala intr-un design compact, cu Brush Activ' Compact poti realiza fara niciun efort coafuri perfecte, care rezista pe toata perioada zilei. Aceasta perie rotativa extrem de usor de utilizat infasoara automat firul de par printr-o miscare lina, parul fiind uscat si stilizat in acelasi timp, pentru un rezultat profesional. Datorita puterii mari de 800 W obtii rapid si usor o coafura deosebita de fiecare data, iar cu cele 2 trepte de temperatura si viteza ai control perfect in timpul procesului de uscare. Pentru rezultate de lunga durata, fixeaza coafura cu treapta de aer rece si bucura-te de un look fermecator, in fiecare zi. Designul simplu, extrem de intuitiv si compact iti asigura o experienta placuta si un confort deosebit in utilizare.

Uscare si coafare simultane

Suvita de par se infasoara automat in jurul periei printr-o miscare lina, fiind uscata si stilizata in acelasi timp, pentru un rezultat profesional.

Puternica, pentru rezultate rapide

Perie rotativa puternica (800 W), perfecta pentru un look sofisticat, cu o uscare rapida si completa (chiar si in cazul parului lung).

Setari adaptabile

2 setari de viteza si temperatura pentru control perfect in timpul uscarii.

Treapta de aer rece

Setarea pentru aer rece fixeaza coafura la sfarsitul procesului de uscare pentru rezultate de lunga durata.

 

Caracteristici

Perie rotativa  Da
Numar de viteze  2
Aer rece  Da
Aer cald  Da
Dispozitiv de agatare  Da

Putere (W)  800
Tensiune (V)  230
Lungime cablu de alimentare (m)  1.8

Culoare  Alb - Mov
Greutate (kg)  0.5

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.