GIGABYTE Placa de baza B650 GAMING X AX, socket AM5

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
967,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.46 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B650 GAMING X AX

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de baza B650 GAMING X AX, socket AM5 de la GIGABYTE

 

 

 

Pentru a asigura performante maxime de Turbo Boost si overclocking pentru noua generatie de procesoare AMD, seria de placi de baza GIGABYTE Gaming echipeaza cel mai bun design VRM construit vreodata cu componente de cea mai buna calitate.

 

 

Placile de baza GIGABYTE B650 sunt pregatite sa lucreze cu dispozitivele PCIe 4.0, care se asteapta sa aiba o latime de banda de doua ori mai mare decat dispozitivele PCIe 3.0 actuale. Pentru a atinge viteza mare si a mentine o buna integritate a semnalului, GIGABYTE R&D foloseste PCB cu impedanta redusa pentru a oferi performante maxime.

 

 

 

Traseu de memorie ecranat

Toate rutele de memorie se afla sub stratul interior al PCB-ului, ecranat de un strat mare de masa pentru a proteja de interferentele externe.

 

 

Suport dublu EXPO si XMP

GIGABYTE AM5 MB suporta atat modulele de memorie pentru overclocking AMD EXPO™, cat si Intel® XMP pentru o compatibilitate maxima. MB va detecta in mod automat ambele formate de profiluri in SPD, utilizatorii pot alege sa activeze unul dintre profiluri din meniul BIOS si sa atinga cu usurinta performanta de overclockare a memoriei.

 

 

DDR5 Auto Booster

Cresteti automat frecventa DDR5 nativa la 5000MHz in timp ce sistemul este foarte incarcat, cu un singur clic.

 

 

Profilul utilizatorului AMD EXPO™ si Intel® XMP 3.0

Definiti si creati propriul profil SPD in modulele de memorie Native, AMD EXPO™ si Intel® XMP 3.0. Un profil definit de utilizator poate fi salvat, incarcat fie local, fie de pe/pe un dispozitiv de stocare extern.

  • Un profil SPD gol poate fi definit de catre utilizatori si poate fi transportat la urmatorul computer.
  • Simulare rapida a performantei memoriei pe baza parametrilor de ceas si de sincronizare introdusi de utilizator
  • Functie de salvare si incarcare a profilului pentru a partaja parametrii de memorie online

 

 

Design Termic

 

 

Suprafata de 3 ori mai mare

Suprafata crescuta de pana la 3X mai mare in comparatie cu radiatoarele traditionale. Imbunatateste disiparea caldurii de la MOSFET-uri.

Constructie reala dintr-o singura bucata

TMOS este un radiator ADEVARAT dintr-o singura bucata. Designul sau dintr-o singura piesa si suprafata mai mare imbunatatesc drastic performanta de racire fata de designul din mai multe piese al concurentilor.

 

 

SMART FAN 6

Smart Fan 6 contine mai multe caracteristici unice de racire care asigura mentinerea performantelor PC-ului de jocuri, ramanand in acelasi timp racoros si silentios. Multiplele headers pentru ventilatoare pot sustine ventilatorul si pompa PWM/DC, iar utilizatorii pot defini cu usurinta fiecare curba a ventilatorului pe baza diferitilor senzori de temperatura de pe bord prin intermediul interfetei intuitive de utilizator.

Caracteristici de racire

Suport pentru curent ridicat

Fiecare cap de ventilator suporta ventilatorul PWM si DC si pompa de racire cu apa , si pana la 24W (12V x 2A) cu protectie la supracurent

 

Control de precizie

Puncte multiple de control al temperaturii/vitezei ventilatorului pentru o curba precisa a ventilatorului

 

Mod curba dubla

Mod dublu inclinat/in trepte pentru diferite scenarii de utilizare

 

Oprire ventilator

Ventilatorul se poate opri complet sub punctul de temperatura specificat de utilizatori

 

 

 

 

802.11ax Wi-Fi 6E

Cea mai recenta solutie wireless 802.11ax Wi-Fi 6E, cu noua banda dedicata de 6 GHz, permite performante wireless gigabit, asigura o redare video fluida, o experienta de joc mai buna, putine conexiuni pierdute si viteze de pana la 2,4 Gbps. In plus, Bluetooth 5 ofera o raza de actiune de 4X fata de BT 4.2 si cu o transmisie mai rapida.

 

 

Congestia spectrului este o problema uriasa in mediul Wi-Fi actual, deoarece prea multe dispozitive utilizeaza spectrul existent de 2,4 GHz si 5 GHz, ceea ce determina o conexiune nesigura si o viteza mai mica. Wi-Fi 6E este un standard extins la Wi-Fi 6 si utilizeaza o banda dedicata de 6GHz, care ofera nu numai o frecventa complet noua pentru transferul de date, ci si un spectru spatios pentru mai multe dispozitive viitoare. Cu Wi-Fi 6E, utilizatorii se pot bucura de o conexiune mai rapida si de un semnal mai puternic decat inainte.

 

 

Primul care adopta LAN 2.5GbE la bordul navei

De 2 ori mai rapida decat oricand

Adoptarea LAN-ului 2.5G ofera o conectivitate de retea de pana la 2.5GbE, cu viteze de transfer de cel putin 2 ori mai rapide in comparatie cu reteaua generala de 1GbE, perfect conceputa pentru gameri cu o experienta de joc online de ultima generatie.

Suporta Multi-Gig (10/100/1000/2500Mbps) RJ-45 Ethernet RJ-45

 

 

Conectarea viitorului - Partea frontala USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® 2x2

Dispune de designul USB 3.2 Gen 2x2, care este de doua ori mai performant decat generatia anterioara de USB 3.2 Gen 2. Functioneaza cu transfer de date ultra-rapid de pana la 20Gbps in timp ce se conecteaza la perifericele compatibile cu USB 3.2. Prin intermediul conectorului USB Type-C®, utilizatorii se pot bucura de flexibilitatea conexiunii reversibile pentru a accesa si stoca rapid cantitati masive de date.

 

 

Conectarea viitorului - Partea din spate USB 3.2 Gen 2 Type-C®.

Porturile USB 3.2 Gen 2 ofera viteze de pana la 10Gbps. Cu o latime de banda de doua ori mai mare comparativ cu generatia anterioara, precum si compatibilitate cu USB 3.2 Gen 1 si USB 2.0, protocolul USB 3.2 Gen 2 mult imbunatatit este disponibil pe noul conector reversibil USB Type-C™ si pe conectorul traditional USB Type-A pentru o mai buna compatibilitate cu o gama mai larga de dispozitive.

 

 

Condensatoare audio High-End

Placile de baza GIGABYTE utilizeaza condensatori audio de inalta calitate. Acesti condensatori de inalta calitate ajuta la furnizarea de inalta rezolutie si inalta fidelitate audio pentru a oferi cele mai realiste efecte sonore pentru gameri.

Protectie impotriva zgomotului 

Placile de baza GIGABYTE dispun de o protectie impotriva zgomotului audio care separa, in esenta, componentele audio analogice sensibile ale placii de o potentiala poluare fonica la nivelul PCB-ului.

 

RGB Fusion Multi-Zone Light Show Design

Oferind acum mai multe personalizari LED decat oricand, utilizatorii isi pot adapta cu adevarat PC-ul pentru a-si reprezenta stilul de viata. Cu suport RGB complet si o aplicatie RGB Fusion 2.0 reproiectata, utilizatorul are control complet asupra LED-urilor care inconjoara placa de baza.

 

 

 

Cheie multipla

Un buton de resetare multifunctional care poate fi reconfigurat pentru alte functii in BIOS pentru diferite scenarii de utilizare.

Comutator RGB

Dezactiveaza toate efectele de iluminare de pe placa de baza.

Direct-To-BIOS

Porniti direct in meniul BIOS fara a apasa niciun buton de la tastatura.

Mod sigur

Porniti in modul de siguranta BIOS pentru a modifica o anumita optiune fara a pierde celelalte setari BIOS.

 

 

 

Actualizati cu usurinta BIOS-ul fara a instala procesorul, memoria si placa grafica.

Cu GIGABYTE Q-Flash Plus, nu este nevoie sa instalati CPU, memoria si placa grafica si nici sa intrati in meniul BIOS pentru a actualiza BIOS-ul. Trebuie doar sa descarcati si sa salvati un nou fisier BIOS (redenumiti-l in gigabyte.bin) pe unitatea flash USB, apoi apasati butonul dedicat Q-Flash Plus si sunteti gata de plecare!

 

 

AM5_X670-1.jpg (1280×720)
Vezi mai mult

  • General
    • Format
      ATX
    • Producator chipset
      AMD
    • Model chipset
    • Procesoare suportate
      AMD AM5 Socket Ryzen™ 7000 Series
    • Numar SATA-III
      4
    • Bluetooth
      5.2
    • Wireless
      Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
  • Memorii Suportate
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Numar sloturi
      4
  • Sloturi
    • PCI Express 4.0 x16
      1
    • PCI Express 3.0 x16
      2
  • Conectori Back Panel
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      1 x
    • RJ-45 LAN
      1 x
    • USB 2.0
      3 x
    • USB 3.1 tip C
      1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-C
      3 x USB 3.2 Gen 1
    • Suport audio
      7.1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.