Placa de indreptat parul cu strat de turmalina și ionizare Tesla TSL-BT-IHS, 140-230 °C, oprire automata, protectia impotriva suplaincalzirii, afisaj de temperatura LED, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
283,45 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 284,64 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TSL-BT-IHS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de indreptat parul cu strat de turmalina și ionizare Tesla TSL-BT-IHS, 140-230 °C, oprire automata, protectia impotriva suplaincalzirii, afisaj de temperatura LED, roz de la TESLA

Placi ceramice acoperite cu turmalina

 

Placile ceramice acoperite cu turmalina ale placii de indreptat asigura o distributie uniforma a caldurii pe intreaga lor suprafata si o netezire perfecta a parului, fara incretiri. Mobilitatea placilor va permite sa reglati intensitatea presiunii asupra parului.

   

40 de milioane de ioni negativi

 

Ionizatorul integrat protejeaza parul si previne electricitatea statica. Sase prize ionice amplasate in jurul suprafetei de indreptare au grija de parul vostru gratie puterii a 40 de milioane de ioni negativi.

   

Incalzire instantanee

 

Nu mai trebuie sa asteptati ca placa de indreptat sa se incalzeasca inainte de a crea coafura perfecta. Placa de indreptat parul Tesla are o functie de incalzire instantanee si va atinge o temperatura de functionare de 200°C in doar 40 de secunde.

   

Oprire automata

 

Functia de oprire automata va protejeaza de riscul ca aparatul sa se supraincalzeasca si sa ia foc. Dupa 60 de minute de inactivitate, dispozitivul se opreste automat, prevenind orice accident sau deteriorare.

 

Placa de indreptat pentru toate tipurile de par

 

Subtire si fragil sau puternic si rezistent? Alege o placa de indreptat adaptata la tipul vostru de par. Cu placa de indreptat parul Tesla Ionic Hair Straightener, puteti seta pana la 10 setari de temperatura intre 140 si 230 °C. Temperatura mai scazuta este delicata pentru parul fin, in timp ce temperatura mai ridicata va imblanzi chiar si cele mai indisciplinate suvite.

 

Tesla Ionic Hair Straightener specs 3840x2160-04
Tesla Ionic Hair Straightener specs 3840x2160-03

 

Par drept si neted datorita placilor ceramice acoperite cu turmalina

 

Placile ceramice asigura o distributie uniforma a temperaturii pe intregul plan, in timp ce stratul de turmalina ajuta la netezirea perfecta a parului. Placa de indreptat este, de asemenea, echipata cu tehnologia Floating Plate, care ajusteaza automat forta de prindere cu ajutorul elementelor elastice din silicon pentru a se adapta la structura parului si a preveni deteriorarea acestuia.

 

Placa de indreptat parul TESLA Ionic

 

Placa de indreptat parul TESLA are suprafete mobile care va permit sa reglati intensitatea de indreptare a parului.

 

 

Ioni negativi pentru un par stralucitor, fara cret

 

Ionizarea retine umiditatea in par si reduce la minimum daunele provocate de caldura. Ionii incarcati negativ reduc electricitatea statica, permitand aparatului de indreptat sa alunece mai usor prin par si impiedicand desprinderea firelor de par individuale. Datorita celor 40 de milioane de ioni negativi, rezultatul este un par la fel de neted si stralucitor ca intr-un salon de infrumusetare.

 

Tesla Ionic Hair Straightener specs 3840x2160-02

 

Usor de utilizat

 

Puteti regla cu usurinta temperatura cu ajutorul butonului rotativ. Acesta se afla in jurul unui afisaj LED clar, care arata intotdeauna clar temperatura curenta. Un cablu suficient de lung, cu o rotire de 360°, asigura ca nimic nu va va limita atunci cand va coafati parul.

 

Tesla Ionic Hair Straightener specs 3840x2160-01

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip utilizare Uz casnic
Set Nu
Destinat pentru Indreptare
Material invelis Turmalina
Functii

Control temperatura

Afisaj digital

Oprire automata

Ionizare

Protectie supraincalzire

Cablu rotativ

Utilizare Par uscat
Continut pachet 1 x Placa de par
Culoare Roz

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 48 W
Temperatura maxima 230 C
Timp maxim de incalzire 40 s
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.