Edimax Placa de retea Fast Ethernet USB 2.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
66,60 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 67,79 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 2.48 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EU-4208

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa de retea Fast Ethernet USB 2.0 de la Edimax

Adaptor Fast Ethernet USB 2.0

Realizat pentru Ultrabook

Adaptorul Edimax EU-4208 USB 2.0 Fast Ethernet este realizat special pentru a va oferi conectivitatea Fast Ethernet la ultrabook-ul dumneavoastra, sau la orice calculator fara un Ethernet. Este suficient sa conectati acest adaptor Fast Ethernet la un port USB 2.de la ultrabook si puteti avea acces instant la o conexiune 10/100Mbps Ethernet. EU-4208 este, de asemenea, o modalitate rapida si accesibila de adaugare a unei conectivitati Ethernet la un calculator de tip desktop, fara a mai deschide carcasa. Este compatibil cu standardul USB 1.1 si poate functiona cu Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 si Mac OS 10.x.


USB 2.0 pentru o performanta deplina 10/100Mbps Ethernet

In comparatie cu adaptoarele USB 1.1, care ofera o viteza de transmitere de 12Mbps prin USB, EU-4208 este realizat cu standardul USB 2.0 si are posibilitatea de transferare a datelor la 480Mbps, asigurand o deplina performanta 10/100Mbps Ethernet fara niciun compromis.


Design compact si alimentare prin USB

Edimax EU-4208 are un design compact, ceea ce face sa fie usor de folosit in spatiile de lucru aglomerate. Avand o alimentare prin USB, acest adaptor Ethernet poate functiona fara un adaptor de alimentare suplimentar.


Consum energetic redus

Edimax EU-4208 este realizat pentru a folosi energia in mod eficient si pentru a preveni risipa. Isi poate reduse dinamic consumul energetic in modul de asteptare si conditiile de trafic redus.



CARACTERISTICI GENERALE

Interfata USB 2.0
Porturi RJ-45
Viteza de transfer (Mbps): 10/100
Dimensiuni 66 x 22 x 15 mm
Altele Compatibil Windows 2000/XP/Vista/7 si Mac OS X 10.x
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.