Edimax Wireless Mini USB Adapter 802.11ac

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
82,11 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EW-7811UTC

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless Mini USB Adapter 802.11ac de la Edimax

Wireless Mini USB Adapter 802.11ac, up to 433Mbps, Dual band, WEP 64/128-bit, WPA, WPA2, 802.1x, Hardware & Software WPS Configurat ion

Urmatoarea generatie a standardului Wi-Fi
Edimax EW-7811UTC este un adaptor Wi-Fi din generatia urmatoare, compatibil cu standardul 802.11ac si poate oferi viteze de pana la 433Mbps la 5GHz - aproape de trei ori mai rapid decat 802.11n. Upgradati calculatoarele si notebookurile la vitezele mari 802.11ac Wi-Fi si bucurati-va de streamingul video si de transferul datelor.
 
Conectivitate dual-band
Bucurati-va de o performanta mai buna si de o flexibilitate mai mare pentru dispozitivele Wi-Fi, folosind conectivitatea dual-band. EW-7811UTC ofera conectivitate pentru banda de 2,4GHz la viteze de 150Mbps sau in banda de 5Ghz la viteze de 433Mbps. Puteti naviga pe internet si va puteti verifica email-ul in banda de 2,4GHz sau puteti selecta banda de 5GHz pentru jocuri online si pentru streaming video.
 
Download si stream oriunde
Folositi EW-7811UTC pentru download si pentru streaming media de pe YouTube, Netflix sau orice alte servicii fara a mai fi nevoie sa asteptati, sau puteti realiza streaming de la un dispozitiv NAS (network-attached storage; unitate de stocare in retea) la viteze fulgeratoare. Streamingul filmelor HD sau descarcarea sunt mai rapide si mai fiabile decat oricand prin 802.11ac Wi-Fi.
 
Compact si confortabil
Realizat pentru eficienta si performanta, adaptorul de mici dimensiuni este usor, subtire si portabil. Includerea tehnologiei 11ac in stilul de viata al utilizatorilor si deblocarea unei noi lumi de potentiale aplicatii Wi-Fi, dimensiunea mica a mini-adaptorului il face sa fie aproape neobservat in orice unitate USB si va insoteste laptop oriunde va duceti. .
 
Buton de configurare protejata Wi-Fi (WPS)
EW-7811UTC este prevazut cu un buton de configurare protejata Wi-Fi (WPS), pentru a va ajuta sa configurati si sa activati rapid reteaua wireless.


CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11 n
Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 300 + 150
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Antena: Interna
Interfata USB 2.0
Securitate WEP 64/128 bit WPA, WPA2 WPS
Dimensiuni (mm) 40 x 16 x 7
Greutate(g) 3
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.