Placa video Gigabyte AORUS GeForce RTX 4090 XTREME WATERFORCE, 24GB GDDR6X, 384-bit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
11.745,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 430.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

N4090AORUSX W-24GD

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Placa video Gigabyte AORUS GeForce RTX 4090 XTREME WATERFORCE, 24GB GDDR6X, 384-bit de la GIGABYTE

 

 

Hiperrealist. Hiperrapid.

Arhitectura Ada dezlantuie intreaga glorie a trasarii razelor, care simuleaza modul in care se comporta lumina in lumea reala. Cu puterea seriei RTX 40 si a nucleelor RT de a treia generatie, puteti experimenta lumi virtuale incredibil de detaliate ca niciodata.

   

Multiplicatorul de performanta, alimentat de AI.

DLSS este o descoperire revolutionara in domeniul graficii bazate pe inteligenta artificiala, care sporeste masiv performanta. Alimentat de noile Tensor Cores de a patra generatie si Optical Flow Accelerator de pe GPU-urile GeForce RTX 40 Series, DLSS 3 foloseste AI pentru a crea cadre suplimentare de inalta calitate.

   

Victorie masurata in milisecunde.

NVIDIA Reflex si GPU-urile din seria GeForce RTX 40 ofera cea mai mica latenta si cea mai buna capacitate de reactie pentru un avantaj competitiv suprem. Construit pentru a optimiza si masura latenta sistemului, Reflex ofera o achizitie mai rapida a tintelor, timpi de reactie mai rapizi si cea mai buna precizie de ochire pentru jocurile competitive.

 

SISTEM DE RACIRE WATERFORCE

Modul ideal pentru entuziastii de PC-uri de a se bucura de avantajele racirii cu apa fara instalatii complicate. AORUS ofera o solutie de racire completa, deoarece partile critice precum GPU, VRAM si MOSFET sunt racite in mod activ pentru a asigura stabilitatea sistemului in conditii de overclocking ridicat.

   

INSTALARE USOARA

Datorita conductei de apa si pompei preasamblate, utilizatorii pot instala cu usurinta placa grafica fara a se ingrijora de scurgeri.

   

RADIATOR DIN ALUMINIU OPTIMIZAT DE 360 MM

Radiatoarele si aripioarele de dimensiuni triple maresc suprafata si volumul termic, ceea ce face ca placa grafica sa fie mai stabila si mai rece in conditii de overclocking ridicat.

   

3 x VENTILATOARE 120MM

Designul cu trei ventilatoare poate genera mai mult flux de aer pentru o mai buna disipare a caldurii, oferind o racire puternica si o experienta de joc silentioasa. 

   

RULMENT DUBLU CU BILE

Structura rulmentului cu bile duble are o rezistenta la caldura si o eficienta mai buna decat structura cu manson.

   

PLACA DE BAZA DIN CUPRU DIRECT TOUCH

Fara niciun ventilator suplimentar pe placa, WATERFORCE ofera cea mai buna solutie de racire pentru GPU si VRAM. Placa de cupru disipeaza eficient caldura, creand un mediu cu adevarat silentios.

   

460MM TUBURI FEP IMPLETITE

Cu o absorbtie aproape nula a umiditatii, o stabilitate termica ridicata si o toleranta ridicata la presiune, tuburile FEP robuste sporesc considerabil durata de viata si durabilitatea produsului.

   

INDICATOR DE PUTERE

Atunci cand se produce o anomalie a alimentarii cu energie electrica, indicatorul va alerta jucatorii prin lumina intermitenta.

   

PCB COATING

Rezistent la praf - protejeaza impotriva prafului, insectelor, suruburilor scapate, a aschiilor de gaurit si a abraziunii.

Rezistent la umezeala - previne caile de conductie nedorite si deteriorarea placii.

Rezistent la coroziune - protejeaza impotriva pulverizarii cu sare, a umiditatii si a coroziunii.

   

PLACA METALICA DE PROTECTIE SPATE

Placa metalica din spate nu numai ca ofera o forma estetica, dar imbunatateste si structura placii grafice pentru a asigura o protectie completa.

   

GIGABYTE CONTROL CENTER

GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) este un software unificat pentru toate produsele suportate de GIGABYTE. Acesta ofera o interfata intuitiva care permite utilizatorilor sa ajusteze in timp real Core clock-ul, tensiunea de alimentare si modul ventilatoarelor.

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      PCI Express 4.0
    • Rezolutie maxima
      7680 x 4320
    • Tip placa
      Gaming
  • Chipset
  • Memorie
  • 3D API
    • Suport DirectX
      12 Ultimate
    • Suport OpenGL
      4.6
  • Porturi
    • HDMI
      1 x
    • Display Port
      3 x
  • Racire
    • Tip racire
      Aer

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.