Philips MP4 Player SA5AZU04KF, 4 GB, FM, Bluetooth, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP4 Player SA5AZU04KF, 4 GB, FM, Bluetooth, negru de la Philips

 
Calitate superioara a sunetului cu Bluetooth, pentru divertisment muzical wireless
Iesiti in evidenta cu GoGEAR Azure si bucurati-va de un sunet superb. Playerul este prevazut cu Bluetooth® pentru conexiuni wireless la dispozitive audio. Acesta este, de asemenea, prevazut cu un afisaj luminos si clar pentru navigare facila si un timp de redare prelungit, pentru divertisment de lunga durata.
cu FullSound™ pentru a aduce la viata muzica MP3
Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate in format MP3, Imbunatatind-o si amplificand-o in mod substantial, astfel incat sa experimentati o muzica impresionanta - fara distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combina experienta renumita a Philips in reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultima generatie. Rezultatul consta intr-un bas mai amplu, cu o profunzime si un impact superioare, o voce intensificata si o claritate a instrumentelor, precum si detalii bogate. Redescoperiti melodiile comprimate in format MP3 cu un sunet natural care va va sensibiliza si va va invita sa dansati.
 
   
Cod fara pierderi pentru sunet precis APE, FLAC, MP3 si WMA
Puneti-va melodiile pe player-ul dvs. GoGEAR si savurati un sunet precis in totalitate, fara a pierde din claritate sau detalii. Cele mai recente tehnologii de comprimare audio pot reduce dimensiunea fisierelor de pana la 10 ori. Sunt capabile de acest lucru fara a scadea calitatea sunetului si salveaza fisierele comprimate in formate precum MP3 si WMA. GoGEAR poate reda fisiere APE, FLAC, MP3 si WMA prin intermediul unui suport codec fara pierderi - oferind sunet de calitate, facandu-va cadou o lume de muzica in format digital. Acum puteti sa va descarcati melodiile sau sa convertiti muzica de pe CD-uri si sa o transferati pe GoGEAR pentru divertisment infinit din mers.
   
Radio FM cu 30 de presetari pt. mai multe optiuni muzicale
   
Vizualizarea dosarelor pentru organizarea si vizualizarea fisierelor media ca pe PC
Vizualizarea dosarelor este un mod optional al playerului GoGear de vizualizare a directoarelor, care va permite vizualizarea tuturor fisierelor de pe playerul dvs. ca si cum acesta ar fi un calculator. Odata selectata optiunea de vizualizare a dosarelor, deschiderea oricarui fisier acceptat (de ex, muzica, imagini sau clipuri video) se face prin selectarea fisierului si apasarea butonului de redare.
   
Pana la 35 de ore de muzica sau 6 ore de redare video

 

Caracteristici generale

Tip: MP4
Capacitate: 4 GB
Durata de functionare Video: 6 ore
Ecran 2.2 inch (320 x 240)
FM radio: Da
Formate suportate MP3
WAV
WMA
APE
FLAC
Interfata USB: 2.0
Porturi: 1 x 3.5 mm
Cerinte sistem: Windows XP (SP3) / Vista / 7
Software inclus Philips Songbird
Accesorii incluse Casti
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm): 51 x 93.5 x 10
Greutate 65 g
Alimentare: Acumulator Li-Polymer
Altele: Bluetooth: 2.1+ EDR

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.