Philips MP3 Player MiniDot SA5DOT02WN/12, 2 GB, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP3 Player MiniDot SA5DOT02WN/12, 2 GB, negru de la Philips

 
Clema incorporata pentru utilizare handsfree comoda
Nimic nu trebuie sa va stea in cale. Datorita designului usor si clemei robuste incorporate, playerele dvs. GoGEAR sunt proiectate inteligent pentru a fi atasate pe tinuta dvs. in mod sigur si elegant, ceea ce le face tovarasul ideal de calatorie.
   
Bucurati-va de pana la 6 de ore de muzica
Dansati pe melodii fara sfarsit cu playerul GoGEAR. O baterie compacta reincarcabila a fost integrata pentru energie de lunga durata. Va puteti bucura de pana la 6 ore de redare continua de muzica cu o singura incarcare. Doar conectati playerul prin Direct USB la computerul dvs. pentru a se incarca, fara a avea nevoie de cabluri. Chiar este atat de simplu.
   
Incarcare rapida de 6 minute pentru 60 de minute de redare
Uneori, aveti nevoie sa luati playerul GoGEAR cu dvs. de acasa la birou si inapoi sau pentru o scurta alergare – insa ati uitat sa-l incarcati noaptea trecuta. Spuneti adio frustrarii si calatoriilor tacute si plictisitoare cu Fast Charge. Solutia inteligenta si confortabila de la Philips va permite sa conectati dispozitivul GoGEAR la PC sau la incarcatorul USB pentru doar 6 minute si, in schimb, primiti 60 de minute de redare audio! Fast Charge se bazeaza pe un nivel de curent mult superior pentru a da bateriei dvs. litiu ion puterea de care are nevoie pentru a trece de obstacole… pentru muzica non-stop.
   
Songbird: un simplu program pentru gestionarea muzicii

 

Caracteristici generale

Tip MP3
Capacitate 2 GB
Durata de functionare 6 ore
FM radio Nu
Formate suportate MP3
WAV
WMA
Interfata MicroUSB
Porturi Jack 3.5 mm
Accesorii incluse Casti
Cablu USB
Culoare Absolute Black
Dimensiuni (W x H x D mm) 41.8 x 15 x 41.8
Greutate 19 g
Alimentare Li-Polimer 95 mAh
Altele FullSound

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.