Sony Mp3 Player Sport NWZWS613B, 4GB, Waterproof, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mp3 Player Sport NWZWS613B, 4GB, Waterproof, Bluetooth, Negru de la Sony

Walkman multifunctional, rezistent la apa, cu NFC si Bluetooth
Antrenati-va intens fara intreruperi. Acest Walkman seria NWZ-WS610 rezistent la apa este prevazut cu o banda de fixare pe cap usoara, care asigura o fixare ferma indiferent daca va aflati in piscina sau pe pista de alergare. Auditie simplificata datorita conectivitatii prin NFC si Bluetooth, astfel incat sa aveti libertatea de a va concentra asupra exercitiilor fizice.
 
Rezistente la apa, pentru inot si sporturi in bazine cu apa dulce
Intrati in bazin cu melodiile preferate. Aceste casti rezistente la apa pot fi scufundate la adancimi de pana la 2 m - astfel, puteti asculta muzica si inota mai multe ture la rand.
 
Uniti-va muzica
Cu aplicatia SongPal gestionati cu usurinta si in mod intuitiv experienta de auditie. Este suficient sa o instalati pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redarii muzicale si al setarilor dispozitivului - toate printr-o singura aplicatie.
 
Stocati aproximativ 4.000 de melodii
Muzica este gata de drum oricand sunteti pregatit. Pur si simplu trageti si plasati melodiile de pe PC sau Mac pe playerul dvs. Walkman, inainte de antrenament
   
NFC si Bluetooth
Atingeti dispozitivul mobil cu Android si NFC de playerul NWZ-WS610, pentru o conexiune instantanee, apoi redati muzica wireless in timp real prin Bluetooth. Sau asociati manual un dispozitiv iOS utilizand Bluetooth.
   
Design rezistent la apa
Ascultati in timp ce inotati, cu o casca rezistenta la apa care poate fi scufundata in apa pana la 2 m adancime.
   
Fixare stabila
Banda de fixare pe cap este usoara si conceputa pentru a se prinde stabil, chiar si in conditii dificile.
   
Libertate de miscare
Fara cablu si portabile, aceste casti complete sunt create pentru a va insoti peste tot. Uitati de cablurile incurcate si concentrati-va asupra activitatii desfasurate.
   
Tragere si plasare
Este simplu sa transferati fisiere MP3 pe playerul Walkman - asezati castile in statia de andocare cu USB inclusa si conectati-l la PC sau Mac pentru a trage si a plasa melodiile preferate.
   
Walkman
Beneficiind de un spatiu de stocare incorporat de 16 GB, puteti preincarca playerul Walkman cu listele dvs. de redare preferate pentru antrenamente.
   
SoundMix
Combinati perfect muzica si aplicatiile preferate - SoundMix coboara automat volumul muzicii, astfel incat sa puteti auzi alertele aplicatiilor si mesajele text primite, citite cu voce tare.
   
Comutati intre comenzi cu o simpla apasare
Pastrati controlul si bucurati-va de libertate de miscare cu o telecomanda compacta, rezistenta la stropire. Atasati-o pe deget sau pe o curea de mana pentru a schimba cu usurinta melodiile cand faceti exercitii fizice - indiferent de vreme.
   
Elemente intraauriculare interschimbabile
Mergeti la piscina si atasati elementele intraauriculare pentru inot (ilustrate in imagine). Spre deosebire castile intraauriculare standard, o membrana subtire acopera fiecare element intraauricular, pentru a preveni deteriorarile cauzate de apa.
   
Omiteti si redati ce melodii doriti
Comenzile incorporate va permit sa comutati intre listele de redare si sa redati aleatoriu melodii in timp ce ascultati in modul Walkman.

CARACTERISTICI


Tip MP3
Capacitate 4 GB
Durata de functionare 7 ore
Formate suportate MP3
WMA
PCM
Interfata USB


Accesorii incluse

Elemente intraauriculare pentru inot (dimensiune S/M/L/LL)
Statie de andocare cu USB
Elemente intraauriculare standard (dimensiuni S, M, L, LL)
Banda de ajustare
Telecomanda
Culoare Negru
Greutate 37 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.