MP4 player SONY NW-WM1AB, 128GB, Hi-Res, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere MP4 player SONY NW-WM1AB, 128GB, Hi-Res, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Black de la Sony

Descoperiti profunzimea sunetului de calitate

NW-WM1A este un dispozitiv Walkman premium, creat pentru a oferi o calitate optima a sunetului. Simtiti fiecare nota si fiecare nuanta gratie sunetului de inalta rezolutie si simtiti diferenta muzicala, datorata sunetului echilibrat. oriunde ati merge.

 
Creat pentru sunet de inalta rezolutie

Bucurati-va de cele mai subtile tonalitati ale sunetului la calitate de studio, la o calitate mai ridicata decat cea a CD-ului cu sunetul de inalta rezolutie. Pasiunea pentru muzica uneste fiecare element, de la semnal la boxa, ceea ce creeaza impresia ca artistul se afla chiar in fata dvs. Dispozitivul Walkman NW-WM1A ofera, de asemenea, suport pentru redarea celor mai noi formate de fisiere: fisiere de 384 kHz/32 de biti si fisiere DSD native.

 
Fisiere DSD native

Aparatul NW-WM1A accepta fisierele DSD native, ale caror sursa se regaseste in primele etape ale procesului de productie. Astfel, aceste fisiere pastreaza toate detaliile autentice ale inregistrarii originale.

 
S-Master HX

Noua tehnologie a amplificatorului digital S-Master™ HX, dezvoltata special pentru dispozitivele Walkman, reduce distorsiunea si zgomotele pentru a va oferi o gama intreaga de frecvente si un sunet rotund.

 
DSEE HX

Tehnologia de conversie extinsa DSEE HX utilizeaza un algoritm pentru a analiza muzica si pentru a reproduce orice informatie pierduta, pentru o calitate apropiata de nivelul de inalta rezolutie. Alegeti dintre 5 moduri pentru ca experienta dvs. muzicala sa fie una incredibila.

 
Incorporeaza conexiunea standard echilibrata de 4,4 mm

Bucurati-va de un sunet precis, dinamic si echilibrat. Gratie noii mufe standard echilibrate de 4,4 mm, zgomotul preluat de la fir si transmis catre amplificator este redus. Rezultatul – un sunet superior, livrat cu claritate.

 

Design premium pentru calitatea optima a sunetului

Construit cu un cadru din aluminiu si cu componente electrice speciale, dispozitivul Walkman NW-WM1A este creat pentru a va oferi un sunet puternic, de inalta calitate.

 
Cadru din aluminiu

Un cadru din aliaj de aluminiu asigura o carcasa extrem de robusta, rezistenta la zgomotul electric si alte interferente pentru un sunet stabil de inalta calitate.

 
Cablu din cupru fara oxigen

Un cablul din cupru fara oxigen de rezistenta scazuta determina distorsiuni reduse si separare superioara de canale.

 
Rezistente MELF

Reduceti zgomotul si minimizati distorsiunea din semnalul audio cu rezistentele de tip MELF.

 
Putere si fluiditate

Noul condensator inalt polimerizat FT are rolul de a regla debitul de putere, optimizandu-l pentru a va oferi instant puterea de care aveti nevoie.

 

Liniarizator de faza DC


Translatie pura a sunetului

Liniarizatorul de faza DC are rolul de a reproduce in mod eficient o varietate mare de semnaturi sonore. Acesta proceseaza semnalele digitale in functie de caracteristicile de faza ale diferitelor tipuri de amplificatoare analogice, cu scopul de a oferi un sunet mai pur si mai apropiat de cel analogic. Alegeti dintre cele sase setari ale caracterului de faza.

 

Pastram senzatia


Capturati fiecare nota si fiecare nuanta cu DSEE HX™

 

Luati acasa senzatia de concert si experimentati muzica asa cum a dorit artistul, la o calitate apropiata de cea a sunetului de inalta rezolutie. Tehnologia de conversie extinsa DSEE HX™ utilizeaza un algoritm pentru a analiza muzica si pentru a reproduce orice informatie pierduta, pentru o calitate apropiata de nivelul de inalta rezolutie. Alegeti dintre 4 moduri suplimentare fata de modul standard, pentru ca experienta dvs. muzicala sa fie una incredibila.

 
Ideal pentru viata de zi cu zi

Modelul NW-WM1A este creat pentru a se potrivi perfect cu stilul dvs. de viata. Datorita dimensiunii compacte si a constructiei usoare, aparatul este mereu la indemana cand doriti sa ascultati putina muzica de inalta calitate.

 
O atingere intuitiva

Calitatea inalta a ecranului cu diagonala de 4,0” (10 cm) este completata de interfata tactila, care va permite sa accesati functiile dorite printr-o simpla atingere a unei pictograme.

 
Butoane utile

Forma si pozitia butoanelor de redare/pauza, de selectare a melodiilor si de modificare a volumului de pe panoul lateral permit utilizarea simpla.

 
Redare in timp real prin Bluetooth la cel mai inalt nivel

Bucurati-va de redare de muzica in timp real de calitate, datorita LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rata de biti de 3 ori mai mare decat rata standard Bluetooth, va puteti bucura de o experienta de auditie superioara pentru toata muzica.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip MP4
Capacitate 128 GB
Ecran 4" TFT
Formate suportate MP3, WMA (NOn-DRM), PCM liniar, AAC (non-DRM), AIFF, ALAC, DSD, FLAC, HE-AAC
Interfata USB
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 72.9 x 124.2 x 19.9
Greutate 267
Altele Cablu USB
Curea de mana

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.