Plita incorporabila Candy CHG 6BF4WPX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sicuriflame, Arzator Double Crown, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
791,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 29 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CHG6BF4WPX

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila Candy CHG 6BF4WPX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sicuriflame, Arzator Double Crown, 60 cm, Inox de la Candy

Plita incorporabila Candy CHG 6BF4WPX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sicuriflame, Arzator Double Crown, 60 cm, Inox
 
Simte caldura schimbarii
Cele mai bune materiale pentru a garanta longevitatea produselor si optiuni multiple in alegerea unui model care sa completeze armonios design-ul bucatariei: asta isi doresc oamenii atunci cand cauta o plita. Candy a proiectat o gama larga (plite cu gaz si electrice) de produse oferind solutii multiple intr-o noua paleta coloristica pentru a satisface cele mai rafinate preferinte.
 
Gama Timeless
Candy intelege importanta privirii bucatariei ca un loc prietenos, unde imaginatia, tehnologia si designul se contopesc in emotii pozitive. Gama Timeless ofera o varietate de functii diferite care vor completa orice stil de bucatarie.
   
Plita cu aspect profesional
Plitele din inox, cu aspectul lor profesional se potrivesc oricarui design de bucatarie iar inaltimea redusa a acestei plite cu linii fluide se potriveste perfect unui still contemporan de bucatarie minimalista. Inoxul are o durabilitate mare in timp fiind si usor de intretinut. Se poate sterge foarte usor cu laveta folosind doar o solutie de apa cu detergent lichid.
   
Arzator Elite si Double Crown
Multumita noii generatii de arzatoare, flacara verticala ofera o distributie uniforma si ridicata a caldurii si imbunatateste eficienta combustiei. Tehnologia arzatorului Double Crown cu doua inele de ardere concentrice este potrivita in special tigailor tip wok sau a celor mari. Puterea de incalzire este mult crescuta, pana la 4000 W, comparativ cu arzatoarele rapide traditionale a caror putere este de 2500 W.
   
Grilaj din fonta - durabil si rezistent
Fonta este un material cu adevarat important in orice bucatarie profesionala datorita caracteristicilor sale speciale.
Grilajul de fonta al plitelor Candy garanteaza o mai buna transmitere a caldurii. Grilajul din fonta garanteaza cea mai buna durabilitate si rezistenta ridicata la temperatura.
 
Siguranta maxima
Sistemul de distributie SICURIFLAME, prezent la toate plitele Candy pe gaz garanteaza o protectie suplimentara in situatia stingerii accidentale a flacarii. Atunci cand flacara se stinge, sistemul blocheaza alimentarea cu gaz. Plitele Candy pe gaz sunt prevazute, de asemenea cu cate un dispozitiv de siguranta electromagnetic pentru fiecare buton impotriva pierderilor de gaz.

Caracteristici:
  • Valva de siguranta;
  • 1 x arzator super-rapid: 4000 W;
  • 1 x arzator rapid: 2500 W;
  • 1 x arzator semi-rapid: 1750 W;
  • 1 x arzator auxiliar: 1000 W.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare Gaz natural
Tip plita Standard
Tip panou de comanda Mecanic
Pozitionare panou comanda Deasupra
Material Inox
Functii Sistem aprindere Protectie impotriva scurgerilor de gaze
Culoare Inox
Continut pachet 1 x Plita

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar arzatoare 4
Numar zone gatire 4

DIMENSIUNI

Inaltime 0.8 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 51 cm
Greutate 11 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.