Philips-AVENT Pompa de san electrica dubla Philips Avent Ultra Comfort cu biberon pentru hranire naturala, SCF334/31

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Pompa de san electrica dubla Philips Avent Ultra Comfort cu biberon pentru hranire naturala, SCF334/31 de la Philips-AVENT

Pozitie confortabila de colectare a laptelui datorita designului unic

 
Pompa de san are un design unic, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon sau recipient, chiar si atunci cand esti asezata drept. Aceasta inseamna ca poti sa te asezi comod atunci cand folosesti pompa: nu este nevoie sa te apleci in fata pentru a te asigura ca tot laptele ajunge in biberon. O pozitie de sedere comoda si o stare relaxata in timpul utilizarii pompei ajuta la colectarea mai usoara a laptelui.
   
 Alege setarea cea mai eficienta si mai confortabila pentru tine

 
In momentul activarii, pompa porneste automat in modul de stimulare delicata, pentru a face laptele sa curga. Apoi, poti alege din 3 setari de colectare a laptelui pentru un debit de lapte comod.
   
 Perna moale de masaj cu petale speciale

 
Perna de masaj are o textura moale si catifelata, care confera o senzatie de caldura si stimuleaza delicat si confortabil curgerea laptelui. Perna emblematica cu petale este conceputa sa simuleze suptul bebelusului pentru a stimula delicat lactatia.
   
 Mai mult lapte in mai putin timp prin dubla pompare

 
Reduce timpul de utilizare prin pomparea dubla in comparatie cu pomparea simpla.
   
 Putine piese separate si design intuitiv

 
Putine piese separate si design intuitiv. Colecteaza usor laptele pentru bebelusul tau, oricand.
   
 Include biberonul si tetina noastra Natural pentru facilitarea alaptarii

 
Tetina mare ce imita forma mamelonului face posibila hranirea similara cu alaptarea si faciliteaza capacitatea bebelusului tau de a combina alaptarea cu hranirea de la biberon.
   
Conceputa pentru utilizare in liniste

 
Conceputa pentru colectarea discreta a laptelui, oricand.
   
 Sistem inchis, conceput pentru utilizare igienica
 
Conceput pentru utilizare igienica datorita sistemului inchis.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Electric
Numar pompe Dubla
Caracteristici cheie Curatare usoara Asamblare intuitiva Design ergonomic
Material Polipropilena
Capacitate 125 ml
Numar piese 12
Continut pachet Perna Corpul pompei de san Baza si tubul Biberon Natural de 4 oz Disc de sigilare pentru depozitarea laptelui Carcasa de voiaj Geanta de calatorie
Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.