Edimax Controller AP wireless APC500 Pro series

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Controller AP wireless APC500 Pro series de la Edimax

Edimax APC 500 Wireless Acess Point Pro series Controller

Acces Point Controller Wireless Edimax

Interfată de mare viteză: Suportă porturi gigabit si USB 3.0.
Instalare usoară: Design rack / perete / birou cu kit de instalare facil si configurare în cinci pasi.
Arhitectură scalabilă: Gestionează până la 128 de puncte de acces Edimax Pro, inclusiv AP-uri interioare si exterioare.
Gestionare usoară centralizată: Software web pentru configurarea si controlul AP la distantă.


Administrare AP L2 / L3: Suportă configurarea lotului si configurarea cu actualizarea firmware-ului grupului si repornirea grupului.
Gestiunea RF: Planul zonei grafice cu integrarea Google Maps pentru simularea, planificarea, monitorizarea si configurarea live a aplicatiilor personalizate AP.
Sigurantă robustă: RADIUS încorporat (AAA) acceptă autentificarea si autorizarea a până la 512 conturi de utilizator.


Accesul la invitati si Portalul captiv: Suportă autentificarea bazată pe nume de utilizator si autentificarea bazată pe parolă cu setările retelei gazdă independente pentru ratele de lătime de bandă (upload / download), filtrarea IP, durata de utilizare / expirarea contului si sistemul Front Desk usor pentru generarea de cont si ticketing.

Medii de afaceri: O gamă largă de aplicatii comerciale, cum ar fi birouri, hoteluri, săli de întâlnire, scoli, campusuri, statiuni, magazine, centre comerciale si altele. Ideal pentru IMM-uri.
Modele AP acceptate: Seria Edimax Pro CAP, WAP, OAP & IAP

Control acces scalabil wireless AP si management pentru întreprinderi mijlocii, educatie si ospitalitate.

Cresterea dependentei mobile si Wi-Fi produce noi provocări pentru operatorii de afaceri si de retea. Retelele trebuie să fie rapide si accesibile pentru BYOD (Bring Your Own Device), dar sigure si fiabile pentru aplicatiile critice, precum si scalabile, personalizabile si usor de gestionat si monitorizate. Seria Edimax Pro si APC500 sunt concepute în conformitate cu aceste cerinte. Pentru a satisface nevoile actuale de crestere a boom-ului de astăzi ale arhitecturii retelelor de afaceri, APC500 oferă servicii LAN de înaltă performantă, bogate în caracteristici, eficiente din punct de vedere al costurilor, flexibile, complet scalabile si concepute pentru cerintele întreprinderii, educatiei si ospitalitătii mijlocii medii.

Implementare fără fir a retelei wireless scalabile

Gestionarea eficientă a până la 128 de puncte de acces Edimax Pro compatibile, cu configurare usoară, pentru implementarea retelelor fără fir functionale si scalabile în medii enterprise. Arhitectura AP Controller + Administrate AP este un sistem modular care se dezvoltă si se înmulteste în functie de cerintele dvs. cu AP-uri suplimentare usor de integrat în sistemul existent.

Gestionare centralizată si la distantă

Interfată usoară, la distantă, bazată pe web, cu tablou de bord, vizualizare hartă, statistici de trafic si lista de clienti fără fir pentru administrarea de la distantă la nivel de retea. Gestionarea grupului AP, setările RADIUS, setările pentru grupul WLAN, controlul accesului, portalul captiv, setările retelei clientilor si actualizările firmware-ului pot fi gestionate centralizat dintr-o singură locatie, pentru a reduce întreruperile de retea, rezolvarea problemelor de ajutor si optimizarea performantei retelei.


Planul zonal cu Google Maps

Planificati si simulati implementarea AP pentru a determina locatiile strategice cele mai eficiente pentru AP-urile dvs. Administratorii de retea pot utiliza Google Maps sau pot importa planuri personalizate pentru vizualizări vizuale ale configuratiei retelei, cu pictograme simple de tragere si plasare si acces rapid la informatii cheie privind performanta si monitorizarea. O interfată unificată si intuitivă care suportă toate seria AP Edimax Pro si elimină curba de învătare.

Gestionati accesul la accesul oaspetilor

Solutie securizată pentru gestionarea accesului la retelele clientilor temporari cu niveluri de autoritate diferite, inclusiv acordul gratuit, acordul la nivel de serviciu, utilizatorii statici si utilizatorii dinamici. Sistemul de gestionare a clientilor permite generarea unui cont simplu, de economisire a timpului. Gestionarea lătimii de bandă a clientilor poate fi setată în functie de SSID cu functionalitate pentru a monitoriza si a înregistra valorile de utilizare a contului.

Portal captivat personalizat
Actionând ca un punct central de gestionare si securitate, Edimax Pro APC500 cu servicii integrate de acces pentru clienti, care pot fi integrate cu usurintă în reteaua wireless existentă. Pentru a vă asigura că numai oaspetii autorizati pot accesa Internetul, oaspetii sunt automat redirectionati către pagina de conectare a oaspetilor. Acest portal captiv pentru vizitatori poate fi personalizat în functie de aspectul si stilul companiei - iar termenii de utilizare pot fi, de asemenea, afisati.


Costuri totale mai mici de detinere (TCO)

Nu există taxe de licentă, taxe de acces la cloud sau costuri suplimentare ascunse. Functionarea autonomă si gestionarea retelelor Edimax Pro la nivel local nu necesită servere suplimentare, instalări de software sau personal specializat. Costul total de proprietate (TCO) pe implementarea retelei fără fir cu APC500 impresionează chiar si organizatiile cu cele mai multe costuri. Garantia de a oferi ROI WLAN de neegalat.

Edimax AP AP500 Wireless AP Controller este un dispozitiv cu sistem de gestionare a retelei fără fir pe bază de web. Companiile departamentului MIS pot planifica si gestiona functionalitatea puternică a punctelor de acces Edimax Pro în functie de spatiul lor de birou, utilizând o interfată usoară, la distantă bazată pe web, care include un tablou de bord, o vizualizare de hartă, statistici de trafic si o listă de clienti fără fir pentru administrarea de la distantă din retea. Setările RADIUS, setările pentru grupul WLAN, controlul accesului, setările retelei clientilor si actualizările firmware-ului pot fi gestionate centralizat dintr-o singură locatie, pentru a reduce întreruperile de retea, a ajuta la depanarea problemelor si a optimiza performanta retelei. Planurile pentru zone si expertii de configurare sunt de asemenea disponibile pentru extinderea si gestionarea retelelor mari cu puncte de acces multiple.



AP Array
Edimax Pro APC500 Wireless AP Controller oferă suport pentru arhitectura AP array, care permite gestionarea centralizată a unui grup de puncte de acces. NMS poate fi instalat pe un singur punct de acces si poate suporta până la 30 de puncte de acces Edimax Pro, facilitând o gestionare eficientă a AP la distantă. Punctele de acces pot fi implementate si configurate în conformitate cu cerintele, creând o arhitectură de retea puternică pentru retea, care poate fi usor gestionată si extinsă în viitor, cu o interfată usor de utilizat si o gamă completă de functionalităti pentru MIS-urile companiei.



Tip:
Access Controller
Porturi:
1 x WAN
3 x LAN
Conectori:
1 x USB 3.0
Porturi USB:
1 x USB
Securitate:
Blocking Intra-BSS Traffic
MAC Filtering
Rogue AP Detection
Wireless L2 Isolation
Gigabit:
Da
Dimensiuni (W x H x D mm):
265 x 178 x 44
Alimentare:
DC: 12V / 1.5A
Greutate (g):
1030
Management:
Guest Log
Managed Edimax Pro AP: 1-128
Managed IP Device
Multiple Firmware Upgrade
Traffic Statistics: Network Traffic/CPU Loading/Memory Usage
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.