Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H, Smart Wi-Fi, CADR 380m3/h, senzor temperatura si umiditate, senzor PM2.5, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H, Smart Wi-Fi, CADR 380m3/h, senzor temperatura si umiditate, senzor PM2.5, Alb de la Xiaomi

Ce poate face Xiaomi Mi Air Purifier 3H:

  • - Filtrul HEPA elimină mai eficient 99,97% particule PM2,5 cu o dimensiune de 0,3 µm
  • - 100% îndepărtează praful, polenul, substanțele chimice, părul animalelor din aer
  • - Viteza de curățare 126 m³ / h
  • - Nivelul de zgomot este de maximum 64 dB
  • Ecran tactil OLED de înaltă rezoluție
  • - Control posibil prin intermediul aplicației mobile
  • - Legături cu Asistentul Google și Amazon Alexa
  • - Senzor de calitate a aerului, modul de noapte
  • - Recomandat pentru incaperi de pana la 45mp

Sistem nou de aer

Senzorul de aer realizat cu grijă, care a fost utilizat la producerea purificatorului, asigură livrarea a până la 6660 litri de aer curat în doar un minut. A fost dezvoltat un ventilator centrifug reversibil cu presiune mai mare a vântului, care se poate adapta la noul motor DC. Acest lucru creează o cale mai eficientă pentru fluxul de aer și crește semnificativ performanța purificatorului. Purificatorul este echipat cu un senzor de particule laser de înaltă precizie, care poate detecta particulele mici și poate reacționa la schimbările calității aerului în timp real.

Atingeți afișajul OLED

Un upgrade de la generația anterioară este un afișaj OLED încorporat în partea din față a purificatorului, unde puteți afla despre calitatea aerului sau setați modul de noapte. De asemenea, puteți controla purificatorul sau puteți verifica calitatea aerului utilizând aplicația direct de pe telefonul mobil . O puteți porni cu ușurință înainte de a veni acasă și o puteți opri dacă uitați de ea într-o dimineață aglomerată. Cu siguranță merită menționat designul stației de epurare, care va completa multe gospodării. Cu aspectul său modern, se potrivește în orice interior. Și dacă vă este frică de zgomot și de faptul că nu veți dormi în timpul acestuia, rețineți că în modul de repaus, zgomotul poate fi atins doar 32dB !

Sistem de filtrare integrat la 360 °

Curățarea în trei straturi, îndepărtarea substanțelor nocive precum PM2.5 și formaldehida pot face acest lucru cu ajutorul tehnologiei sistemului de filtrare la 360 ° . Primul strat al filtrului cu efect primar captează particule mari, cum ar fi părul și praful. Al doilea strat de filtru EPA de înaltă calitate elimină particulele fine până la microni. Al treilea strat, realizat din cărbune activ de înaltă calitate, adsorbe și elimină în mod eficient substanțele dăunătoare, cum ar fi formaldehida.

 

Pachetul conține

- Purificator de aer
- filtru
- Cablu de alimentare
- Instrucțiuni în format electronic pentru descărcare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.