Reportofon cu bluetooth Sony, ICDSX2000

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Reportofon cu bluetooth Sony, ICDSX2000 de la Sony

Reportofon cu bluetooth Sony, ICDSX2000



Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri

Bucurati-va de muzica digitala la maxim cu sunet de inalta rezolutie. Capturand muzica la o rata mai mare decat in cazul standardului CD, amplificand atat numarul esantioanelor de sunet pe secunda, cat si precizia ratei de biti a fiecarui esantion, sunetul de inalta rezolutie ofera o redare fara compromisuri a muzicii unui artist. Savurati fiecare respiratie si miscare subtila pentru o experienta cu adevarat emotionanta.

   

 

Inregistrari cu reglaje fine prin microfonul directional cu 3 cai

Inregistrati cu acuratete, intr-o varietate de medii, prin ajustarea microfoanelor directionale incorporate. Alegeti intre zoom pentru grupuri mici de oameni, cum ar fi intalniri de afaceri sau tutoriale, XY pentru concerte muzicale sau stereo amplu pentru evenimente in aer liber si conferinte.

   

Inregistrare de la distanta pentru controlul usor de pe smartphone


Disponibila pe GooglePlay pentru Android sau App Store pentru dispozitivele iOS, aplicatia Remote REC (Inregistrare de la distanta) va permite sa controlati recorder-ul de la distanta, utilizand Bluetooth™. Porniti si opriti inregistrarea, pentru a regla nivelul de inregistrare si setarile, putand chiar adauga marcarea pieselor, astfel incat sa puteti gasi continutul usor si rapid. O interfata simpla de pe telefonul dvs. va ajuta sa controlati, sa monitorizati si sa organizati de la distanta inregistrarile.

   

Formate audio multiple pentru o redare usoara

ICD-SX2000 accepta formate audio populare, cum ar fi MP3, WAV si FLAC. Suportul pentru FLAC (Free Lossless Audio Codec - Codec audio fara pierderi) va permite sa ascultati piese muzicale comprimate, fara nicio degradare a calitatii sunetului.

   

Inregistrare PCM (Modulatie prin impulsuri codificate) liniara pentru un sunet fara pereche

Acceptand inregistrarea PCM (Modulatie prin impulsuri codificate) liniara la frecvente de esantionare de pana la 96 kHz si rate de biti de pana la 24 biti, acest reportofon surprinde cu fidelitate nuantele cele mai subtile ale spectacolelor si evenimentelor in direct. Poate inregistra la o calitate a sunetului mai buna decat cea a CD-urilor, facandu-l ideal pentru muzicienii care doresc sa capteze o inregistrare autentica pentru ei insisi si pentru fanii lor.

   

Amplificatorul digital S-Master HX: puritate audio maxima

Bucurati-va de o experienta de cea mai buna calitate a sunetului de inalta rezolutie cu amplificatorul digital S-Master HX. Utilizand o cale simplificata si complet digitala a semnalului, S-Master HX reproduce subtilitatile si gama larga de frecvente a formatelor de inalta rezolutie. Spre deosebire de amplificatoarele conventionale, acesta pastreaza semnalul digital pana inainte de puterea de iesire a boxei, eliminand distorsiunile - pentru sunet de inalta rezolutie, asa cum a intentionat artistul.

   

Extindeti memoria utilizand suportul de carduri SD


Stocati si mai multe inregistrari utilizand slotul pentru card SD. Va puteti extinde memoria de la 4 GB la 32 GB utilizand suportul microSD, si pana la 64 GB sau mai mult utilizand suportul microSDXC. Este imposibila inregistrarea unui sunet LPCM 96 kHz/24 biti direct pe un card micro SDHC sau microSDXC.

   

 

Direct USB pentru conexiuni usoare, fara cabluri


Nu pierdeti timpul cu conectarea prin cabluri. Un USB incorporat va permite sa conectati reportofonul direct la un PC, astfel incat sa puteti stoca si transfera cu usurinta inregistrarile.

   

 

Memoria incorporata de 16 GB stocheaza inregistrari multiple

Stocati pana la 636 de ore de inregistrari in modul LP (MP3, 48 kb/s), suficient pentru a gestiona mai multe concerte ale trupelor, intalniri si interviuri. De asemenea, puteti capta pana la 6 ore, 35 minute de inregistrare de inalta calitate in modul LPCM 96 kHz/24 biti.

CARACTERISTICI
Conectare PC
Memorie (MB) 16384
Microfon incorporat Da
Formate suportate Audio: MP3, WAV, FLAC
Conectori USB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.