Robot de bucatarie Bosch OptiMUM MUM9A32S00, 1200W, 5,5l, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Bosch OptiMUM MUM9A32S00, 1200W, 5,5l, argintiu de la Bosch

Caracteristici generale

Trepte de viteza 7, Pulse
Functii Mixare, Framantare, Mixare oua
Capacitate vas (l) 5.5
Compatibilitate accesorii masina de spalat vase Da
Material vas Metal
Material carcasa Plastic, Metal
Alte detalii EasyArmLift: miscare usoara si fara efort a bratului de mixare; Senzor Smart Dough: viteza de mixare constanta chiar si in cazul aluatului greu si al cantitatilor mari; Compartiment depozitare cablu: pentru depozitarea simpla a cablului
Continut pachet Tel din inox, cu inaltime reglabila pentru procesarea perfecta a cantitatilor mai mici sau mai mari precum frisca sau albus de ou

Caracteristici tehnice

Putere (W) 1200
Tensiune (V) 220 - 240

 

 

 

Noul robot de bucatarie OptiMUM, cu design elegant

Asigura rezultate perfecte de fiecare data datorita motorului puternic de 1200 W si a mixarii planetare 3D

Motor de 1200 W: suficient de puternic pentru a procesa cantitati mari de ingrediente si aluaturi grele

Bol mare, din otel inoxidabil slefuit, cu capacitate de 5,5 litri pentru a prepara cantitati mari de aluat intr-o singur etapa (de ex., 3,5 kg de amestec pentru prajituri).

Carcasa integral metalica, eleganta si durabila, din material de inalta calitate

Mixare Planetar 3D: mixare rapida si uoara a ingredientelor

Set de patiserie OptiMUM: tel pentru amestecare, tel metalic pentru batut  si carlig pentru framantat



Performanță

Mixare Planetară 3D

Pentru rezultate optime ingredientele trebuie amestecate omogen. Mixarea planetară 3D presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții, în același timp ceea ce asigură consistența optimă a oricărei compoziții. Ingredientele sunt procesate fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Capacitate

Bol de 5,5 l

Petreceri de ziua de naștere a copiilor sau cine - ocazii în care trebuie să prepari mult aluat deodată. Aici te ajută bolul cu capacitate de 5,5 l, din oțel inoxidabil șlefuit. O cantitate mare de aluat preparat într-o singură etapă te va ajuta să economisești timp și necesită mai puțin efort de curățare. Bolul este ideal pentru amestecul pentru prăjituri de până la 3,5 kg.

Performanță

7 trepte de putere

Fiecare accesoriu necesită o anumită treaptă de putere. Datorită celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gătite rapid și ușor. Ai nevoie de o viteză mai mare sau trebuie să amesteci niște ingrediente? Ajustează intensitatea treptei de putere și bucură-te de rezultatele obținute.

Comfort

Easy ArmLift

Schimbarea accesoriilor de mixare nu trebuie să necesite un efort prea mare. Cu funcția EasyArmLift poți să miști brațul fără efort și să scoți rapid accesoriile de prelucrare a aluatului. Cu EasyArmLift te bucuri de confort și de economie de timp.

Comfort

Coduri de culoare

Nu te mai gândi la cum să atașezi accesoriile. Codurile de culoare de pe aparat și de pe accesorii asigură montarea ușoară. Indiferent că este vorba de burgeri, paste sau mâncare pentru copii, gama de accesorii opționale te ajută să obții preparatele pe care ți le dorești.

Curățare ușoară

Curățare ușoară

De obicei, curățarea robotului după prepararea aluatului durează destul de mult. Acum te bucuri de confort chiar și după prepararea aluaturilor. Cele mai multe accesorii pot fi curățate în mașina de spălat vase ceea ce îți asigură mai mult confort în utilizare și mai multă economie de timp.

Comfort

EasyStorage

Uită de ascunderea cablului. Robotul de bucătărie are un compartiment pentru depozitarea ușoară a cablului.

Design

Corp integral metalic

Robotul de bucătărie OptiMUM are un design elegant,cu corp integral metalic. Corpul aparatului este de calitate înaltă și ușor de curățat pentru mai multă durabilitate și fiabilitate.

Rezultate excelente

Rezultate perfecte

Nu mai este necesar să astepți mult timp până când aluatul este frământat. Motorul puternic asigură rezultate perfecte. Aluaturile grele și cantitățile mari de ingrediente sunt procesate cu ușurință. Cu ajutorul blenderului obții rapid smoothie-uri delicioase. Toate ingredientele sunt procesate rapid și ușor.

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.