Robot de bucatarie compact KENWOOD MultiPro Go FDP22.130GY, 650W, vas 1.3L, 2 trepte viteza, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
346,47 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 352,42 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 12.92 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

0W22010102

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie compact KENWOOD MultiPro Go FDP22.130GY, 650W, vas 1.3L, 2 trepte viteza, gri de la Kenwood

Noul Kenwood MultiPro GO: robotul de bucataria ultra compact perfect pentru activitatile zilnice din bucatarie.

Combinand simplitatea unui tocator cu performanta unui robot de bucatarie si capacitatatea nelimitata de feliere/razuire, noul MultiPro GO iti salveaza timp, efort si spatiu in bucatarie.

Toaca, feliaza, razuieste, marunteste, amesteca si chiar framanta aluat – cel mai compact robot de bucatarie de la Kenwood are toate functionalitatile necesare. De ajutor atat pentru incepatori intr-ale bucatariei cat si pentru cei mai iscusiti bucatari. 

360° Express ServeTM

Ai nevoie sa tai legumele rapid sau sa razi branza pentru macaroane? Te poti baza pe functia 360° Express Serve pentru feliere sau razuire nelimitata. Rapid si usor, permite felierea direct in vasul de gatit sau intr-un recipient separat. In plus, cu ajutorul designului 360°, poate fi folosit in orice unghi, incadrandu-se perfect pe orice blat de bucatarie.

   

Design ultra-compact

Avand doar 30cm inaltime, complet asamblat, noul MultiPro GO este perfect pentru bucatariile cu spatiu limitat pe blatul de lucru: poate fi depozitat cu usurinta intr-un sertar standard sau pe un raft al dulapului. In plus, manerul ergonomic te va ajuta sa-l prinzi cu usurinta si siguranta ori de cate ori ai nevoie.

Bucataria va fi mereu ordonata si accesoriile iti vor fi mereu la indemana pentru ca vasul este proiectat sa pastreze lamele si discul in interiorul sau.

Cablul de alimentare se infasoara in jurul bazei.

   

Putere si precizie

De la sosuri la aluat de pizza, maioneza, piureuri, MultiPro GO toaca, feliaza, razuieste, marunteste, amesteca si chiar framanta aluat iar motorul de 650W este pregatit sa faca fata provocarilor zilnice.

Lamele din otel inoxidabil sunt ideale pentru tocarea grosiera sau fina, potrivite atat pentru aluat de paine sau pentru tocarea legumelor. 

Felierea si razuirea se realizeaza cu mare precizie cu ajutorul discului de 4mm.

Robotul este foarte usor de folosit: dispune de 2 viteze usor de actionat chiar de pe manerul vasului. Una dintre viteze este functia de pulsare, utila atunci cand ai nevoie de un control mai bun asupra rezultatelor.

   

Componente compatibile cu masina de spalat vase 

Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii produslui. Astfel, partile componente pot fi curatate in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare. 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Blender
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Gri

DETALII TEHNICE

Putere 650 W
Capacitate 1.3 l
Trepte de viteza 2
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      650
    • Culoare
      Gri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.