Robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB408D38, 900W, 6 trepte de viteza, functie pulse, capacitate bol 4L, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet QB408D38, 900W, 6 trepte de viteza, functie pulse, capacitate bol 4L, Argintiu de la Tefal

Aparatul puternic si versatil pentru preparate fara efort!

Datorita miscarii sale planetare, robotul va mixa, bate si framanta orice tip de ingredient la perfectie. Motorul puternic de 900 W si cele 6 trepte de viteza + Functia Pulse se vor ocupa de tot. Foloseste telul exclusiv Flex pentru a bate perfect orice cantitate de albus de ou, cu rezultate perfecte chiar si pentru un singur albus! Capacitatea bolul de 4 L este ideala pentru a prepara pana la 1.8 kg de aluat de prajitura si 800 g de aluat de paine.

Robotul de bucatarie Tefal MasterChef Gourmet: Preparate usor de obtinut in fiecare zi!

Robotul de bucatarie MasterChef Gourmet este partenerul tau ideal pentru a gati orice tip de reteta, de la aluaturi de prajituri si paine datorita accesoriului de framantat si carligului, la albusuri de ou aerate datorita telului exclusiv Flex. Datorita miscarii planetare, va mixa, bate si framanta orice tip de ingredient la perfectie. Motorul puternic de 900 W si cele 6 trepte de viteza + Functia Pulse se vor ocupa de tot. Bolul de inox vine echipat cu un capac si o capacitate de 4 L, ideala pentru a prepara 1.8 kg de aluat de prajituri si pana la 800 g de aluat de paine. Foloseste telul exclusiv Flex pentru a bate perfect orice cantitate de albus de ou, cu rezultate perfecte chiar si pentru un singur albus! In plus, robotul vine la pachet cu un blender de 1.5 L pentru a prepara smoothie, supe, aluat de clatite si multe altele.

 

 

Albusuri de ou perfecte si aerate, usor de obtinut chiar si in cantitati mici!

• Miscare planetara pentru rezultate rapide.
• Tel patentat Flex ce poate obtine rezultate perfecte chiar si cu un singur albus de ou
• Set de patiserie robust, de inalta calitate, pentru rezultate perfecte, fara efort.

 

Miscare planetara pentru rezultate optime!

Aceasta garanteaza rezultate rapide datorita miscarii de rotatie a capului robotului, invers fata de cea a telului.

 

Bol din inox de 4 L cu manere

Prepara pana la 1.8 kg de aluat pentru prajituri si 800 g de aluat pentru paine.

 

Albusuri de ou usoare si aerate de fiecare data!

Tehnologia exclusiva a telului Flex ofera rezultate perfecte de mixare, chiar si cu un singur albus de ou.

 

Accesorii metalice de inalta calitate

Robotul vine la pachet cu un set de patiserie compus din carlig pentru aluaturi grele, accesoriu pentru aluaturi de prajituri si telul Flex.

Blender de 1.5 L

Acesta este ideal pentru a prepara smoothie, supe, aluat de clatite si multe altele.

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      900
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.