Robot de bucatarie Tefal i-Coach Touch QB950D38, ecran tactil, 21 programe automate, 10 trepte viteza, 1200 W, 5,5 L, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.926,33 lei
Pret 36 Rate Optimo: 143.92 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

QB950D38

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Tefal i-Coach Touch QB950D38, ecran tactil, 21 programe automate, 10 trepte viteza, 1200 W, 5,5 L, negru de la Tefal

Partenerul perfect pentru sesiuni de gatit de succes!

Fie ca abia incepi sa gatesti sau esti deja un bucatar experimentat, robotul de bucatarie TEFAL i-Coach Touch este cheia pentru o varietate de retete reusite, zi de zi. Descopera un produs inovativ, de inalta calitate: 21 de programe automate, instructiuni pas cu pas si tutoriale pe ecranul tactil intuitiv de 4.3", retete nelimitate cu actualizari lunare direct in aparat si prin intermediul aplicatiei conectate, pentru un pachet complet.

 

 

Robotul de bucatarie Tefal i-Couch Touch: inteligent, cu ghidare pas si retete dedicate integrate in aplicatia TEFAL

 

Cheia catre retete de succes in bucataria ta: robotul de bucatarie Tefal i-Coach Touch.

Cu 21 de programe automate si asistenta pas cu pas pe un ecran tactil generos de 4.3", descopera tot ce ai nevoie pentru a-ti extinde gama de retete, indiferent de nivelul tau de experienta. Retete, trucuri, sfaturi si multe altele, pentru preparate de neuitat care ii vor bucura pe cei dragi. Gatitul nu a fost niciodata atat de intuitiv.

 

 

 

Ghidare pas cu pas

Obtine rezultate perfecte de fiecare data in confortul locuintei tale: 21 programe automate, ghidare pas cu pas, sfaturi si trucuri, validare la fiecare pas si tutoriale video.

     
 

Silentios

Descopera cel mai silentios robot de bucatarie de la Tefal pentru sesiuni de gatit in deplina liniste.

     
 

Motor puternic

Aparatul beneficiaza de un motor de 1200 W, ideal pentru o varietate de retete, de la aluat de prajituri la aluaturi grele pentru paine.

     
 

Trepte de viteza

Aparatul dispune de 10 trepte de viteza, inclusiv o treapta de foarte mica viteza pentru incorporarea ingredientelor si functia Pulse pentru atunci cand ai nevoie de extra putere.

     
 

Capacitate generoasa

Bolul din inox de 5.5 L este perfect pentru a prepara cantitati mari - precum 2.7 kg de aluat pentru prajituri - in timp ce manerul te ajuta sa manevrezi si sa torni cu usurinta compozitia.

     
 

Bol cu deschidere ampla

Bolul are o deschidere de mari dimensiuni, ce-ti permite sa adaugi cu usurinta ingredientele, chiar si atunci cand aparatul este in functiune, fara a fi nevoie sa ridici capul de mixare.

     
 

Kit de patiserie de inalta calitate

Descopera o varietate de accesorii ce te vor ajuta in prepararea retetelor: tel patentat Flex Whisk pentru mixare optima, accesoriu pentru incorporare perfecta si carlig pentru aluaturi.

     
 

Mixare optima

Tehnologia cu miscare planetara acopera in intregime suprafata bolului, astfel ingredientele sunt incorporate perfect de fiecare data.

     
 

Peste 100 de retete dedicate

Cand este conectat la wifi, robotul are access la peste 100 de retele dedicate din aplicatia Tefal, toate cu ghidare pas cu pas. 

     
 

3 Seturi de accesorii disponibile

Retele sunt nelimitate cand folosesti seturile de accesorii. Robotul are trei puncte de access dedicate componentului principal din fiecare set: tocatorul de carne, vasul de blender si chopper-ul. Fiecare punct este special conceput pentru accesoriu dedicate sa ofere puterea si performanta optima.

     
 

Aplicatia Tefal

Descopera aplicatia Tefal si lasa-te inspirat de o varietate de retete delicioase in fiecare zi.

 

 Specificatii:

  • Putere 1200 W;
  • Capacitatea totala a vasului 5.5 L;
  • Tel Tel Flex;
  • Numar de retete >100;
  • Functie Pulse Da;
  • Numar de functii 21;
  • Tipuri de functii Programe automate;
  • Miscare planetara Da;
  • Capacitate aluat de paine 1.8 kg;
  • Capacitate aluat de prajituri 2.7 kg;
  • Materialul vasului Otel inoxidabil;
  • Mixer Metal;
  • Carlig pentru aluat Metal;
  • Accesorii optionale Da;
  • Culoare Negru & argintiu;
  • Tara de origine China.
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1200
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.