ASUS Router Wireless RT-AC51, Dual Band, 750 Mbps, 4 Antene externe (Negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless RT-AC51, Dual Band, 750 Mbps, 4 Antene externe (Negru) de la ASUS

WRL ROUTER 733MBPS 10/100M 4P/DUAL BAND RT-AC51 ASUS

Solutia Perfecta pentru Retele AC
Router-ul wireless AC750 dual band ASUS RT-AC51 iti ofera o viteza de transfer foarte ridicata la un pret foarte competitiv, permitandu-ti sa te bucuri de performantele superioare oferite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Experimenteaza avantajele oferite de suportul dual-band si vitezele de transfer de pana la 300 Mbps pe frecventa de 2.4 GHz si pana la 433 Mbps pe cea de 5 GHz.

 
 
Tehnologie Wi-Fi de ultima generatie 802.11ac, de 3X mai rapida decat router-ele Wireless N 1 x 1
Echipat cu tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac ii ofera modelului RT-AC51 viteze de transfer wireless mai rapide decat cele disponibile prin intermediul tehnologiei N. Pe frecventa de 2.4 Ghz, acesta atinge viteze de 300 Mbps, in timp ce banda de 5GHz permite viteze de pana la 433 Mbps. Latimea de banda imbunatatita permite un nivel ridicat de performanta al retelei voastre de acasa, un lucru extrem de important, avand in vedere multitudinea de dispozitive folosite in mod curent (notebook-uri, desktop-uri, tablete, smartphone-uri – toate utilizand retele Wi-Fi), acum si pe viitor.
 
Conectivitate dual-band pentru compatibilitate si performanta crescute
Router-ul RT-AC51 suporta concomitent frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz la viteze de pana la 300 Mbps si respectiv 433 Mbps, atingand o viteza totala de 733 Mbps si mentinand un nivel ridicat de stabilitate. Poti efectua sarcini obisnuite precum navigarea pe Internet sau descarcarea de fisiere pe frecventa de 2.4 Ghz, in timp ce banda de 5GHz este folosita pentru streaming-ul de clipuri video Full HD, suportul pentru jocuri online sau alte aplicatii ce necesita alocarea de resurse suplimentare.
 
Optiuni robuste de control si optimizare cu ASUSWRT
Procesele de setare, monitorizare si control al aplicatiilor de retea devin mult mai usoare si prietenoase cu ajutorul interfetei grafice de utilizare ASUSWRT. In plus fata de functiile de setare in 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple si optiunile de control foarte flexibile, ce te ajuta sa optimizezi performanta retelei, aceasta aplicatie a fost actualizata si ofera acum si posibilitatea scanarii rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor si starea sistemului de stocare. Solutia dual WAN permite conectarea router-ului la doi furnizori de servicii Internet diferiti, in timp ce sistemul de echilibrare a cerintelor retelei si de revenire in caz de eroare ofera un nivel superior de fiabilitate, asigurand practic conexiunea permanenta la Internet.
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      RJ-45
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      10/100
    • Alimentare
      12V / 1A
    • Securitate
      WPA2-PSK
      WPA2-Enterprise
      WPS support
      64-bit WEP
      128-bit WEP
      WPA-PSK
      WPA-Enterprise
    • Dimensiuni
      177 x 126 x 34
    • Altele
      Rata de transfer WI-FI (Mbps): 300 + 433
      Printserver: Da
  • Hardware
    • Antena
      4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.