ASUS Router Wireless AC2400 Dual-Band Gigabit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless AC2400 Dual-Band Gigabit de la ASUS

ASUS RT-AC87U AC2400 Dual-Band Gigabit Wireless Router, Access Point Mode, USB3.0, Dual-core CPU, time machine suppot, 3G/4G Dongle Support, 802.11AC

Cea mai buna viteza. Cea mai extinsa acoperire. Setare rapida.

Bine ai venit intr-o noua era a performantelor wireless, cu viteze absolut incredibile, cea mai buna acoperire posibila si mai mult control si elemente de securitate decat ai crezut ca ar fi posibile vreodata. RT-AC87U ofera cele mai bune viteze de transfer din lume, de pana la 1734 Mbps pe frecventa de 5G Hz — mai mare chiar decat cele atinse de router-ele tri-band 3X3 — plus viteze de top de pana la 600 Mbps pe gama de frecvente de 2.4 GHz, pentru o latime de banda totala de pana la 2334 Mbps! Astfel, RT-AC87U iti permite sa te bucuri de jocuri fara intarzieri, streaming de continut 4K/UHD foarte fluid si poate duce la indeplinire fara prea mari eforturi chiar si cele mai dificile sarcini.


Dotat cu o antena separata, cu nivel ridicat de achizitie a semnalului, pentru fiecare dintre cele patru emitatoare de semnal, acest router foarte puternic iti permite sa te bucuri de adevarata performanta wireless multi-utilizator 4x4 MIMO (MU-MIMO), ce depaseste cu mult solutiile rivale si ofera o performanta de top pentru toate dispozitivele tale wireless, inclusiv cele ce functioneaza pe vechile standarde Wi-Fi. Similar cu toate celelalte produse de retelistica marca ASUS, te bucuri de cel mai bun suport si cea mai extinsa gama de dispozitive compatibile, plus actualizari firmware gratuite pe viitor - astfel incat router-ul tau RT-AC87U va fi intotdeauna cel mai bun.

PERFORMANTE HARDWARE DE NEEGALAT

RT-AC87U a fost creat pentru performante de exceptie - astfel, pe langa procesorul sau principal dual-core, tactat la 1 GHz, RT-AC87U mai dispune de asemenea de un procesor dual-core separat, dedicat exclusiv cerintelor conexiunii Wi-Fi 5GHz 4x4. Prin urmare, spre deosebire de router-ele echipate cu un singur procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, RT-AC87U suporta viteze de transfer Wi-Fi-spre-USB de pana la doua ori mai rapide3si poate atinge performante totale cu pana la 50% mai bune chiar si in cazul retelelor foarte aglomerat, ce deservesc clienti multiplii!4

RT-AC87U RT-AC87U nu este doar rapid ci se bucura si de un aspect exterior foarte atragator. Inspirat de catre notebook-urile ASUS Republic of Gamers din Seria G, destinate in mod expres pasionatilor de jocuri, design-ul modelului RT-AC87U impresioneaza prin liniile sale elegante, ce sugereaza putere si un nivel ridicat de sofisticare. De asemenea, acesta ofera suport VESA, ceea ce iti permite sa instalezi router-ul RT-AC87U pe orice perete, cu foarte mare usurinta!

PERFORMANTE WIRELESS EXTRAORDINARE

Bucura-te de un nivel complet nou de performanta wireless, cu o rata de transfer de pana la 2334 Mbps, obtinuta in urma combinarii latimilor de banda disponibile pentru conexiunile 802.11ac si 802.11n. Atingand viteze de top de pana la 600 Mbps pe banda de frecvente de 2.4 GHz — multumita tehnologiei Broadcom TurboQAM si de pana la 1734 Mbps in mod concurent pe banda de frecvente de 5 GHz, mai rapida chiar decat cele mai recente router-e cu suport pentru trei benzi 3x3, RT-AC87U ia un avans considerabil in fata competitiei.
In prima linie a tehnologiei
RT-AC87U nu doar conduce acest segment, ci il domina de-a dreptul, oferind cea mai buna performanta din generatia curenta pentru toate notebook-urile, telefoanele inteligente si orice alt dispozitiv wireless.

ACOPERIRE FARA EGAL
Tehnologie de formare a semnalului wireless (beamforming) AiRadar

ASUS AiRadar imbunatateste in mod inteligent puterea semnalului wireless utilizand tehnologia "universal beamforming" pentru transmiterea semnalului 802.11ac, amplificare de inalta performanta si tehnologia exclusiva ASUS de optimizare a semnalului RF. Acestea ii ofera modelului RT-AC87U o acoperire cu pana la 33% mai buna decat sistemele dotate cu 3 antene. In testele efectuate in situatii reale, RT-AC87U iti permite sa transmiti doua clipuri video in format 4K chiar si la limita ariei de acoperire7.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz / 5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      600 + 1734 Mbps
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      DDNS support
    • Securitate
      64-bit WEP
      128-bit WEP
      WPA2-PSK
      WPA-PSK
      WPA-Enterprise
      WPA2-Enterprise
      WPS support
  • Internet Mobil
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
    • Suport SIM
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      4
    • Port USB
      1 x USB 2.0
      1 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.