Router Wireless ASUS AC2600 Dual-WAN, VPN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless ASUS AC2600 Dual-WAN, VPN de la ASUS

 

Solutie de Retea foarte Fiabila pentru Afacerea Voastra
Echipat cu toate functiile de retea si oferind fiabilitatea de care are nevoie compania voastra, BRT-AC828 a fost proiectat pentru a fi utilizat de catre firmele aflate in plina dezvoltare, pe drumul catre succes. Indiferent ca sunteti la inceput de drum sau un jucator deja cunoscut pe piata, in orice segment, de la cel mai mic restaurant la cel mai mare lant de magazine, BRT-AC828 va poate ajuta sa va conectati la succes.

 

Retea Wi-Fi AC2600, Rapida si cu Acoperire Extinsa
Solutia de retea Wi-Fi dual-band AC2600 face posibila stabilirea de conexiuni rapide si stabile cu dispozitive multiple, oferind in acelasi timp o acoperire superba – pana la 100 de metri in banda de 2.4GHz in spatii deschise — perfecta pentru spatiile de birouri.

 

Interfete WAN duale pentru Conectivitate la Internet Rapida si Fiabila
Pentru a asigura cel mai ridicat nivel de viteza de transfer a datelor, cele doua interfete fizice Gigabit Ethernet WAN implementate modelului BRT-AC828 pot oferi o lațime de banda WAN agregata de pana la 2Gbps. Pentru a asigura o functionare non-stop a conexiunii WAN, acestea pot fi configurate ca doua conexiuni Internet independente, una dintre acestea jucand rolul de conexiune de siguranta in cazul deconectarii celei principale.

Interfata SSD M.2 pentru Optiuni de Stocare Ultra-Rapide

Solutie de stocare a datelor incorporata incredibil de rapida, ce va ofera un puternic mini-NAS incorporat pentru stocarea si salvarea fisierelor.

 

Latime de Banda de Pana la 4Gbps cu Agregarea Conexiunilor

Agregarea Conexiunilor pe opt port-uri Gigabit LAN permite atingerea unor viteze de transfer LAN de pana la 4Gbps LAN.

Suporta Conexiuni de Date Mobile 4G

Utilizati un modem 4G cu conexiune USB ca si conexiune la internet principala sau de rezerva, pentru versatilitate si flexibilitate suplimentara.

 

 

Portal Wi-Fi Gratuit Pentru Dezvoltarea Afacerii Tale
Cu ajutorul meniului grafic foarte prietenos, nu trebuie sa va faceti probleme privind setarile complexe de retea. Creati o pagina de pornire Wi-Fi gratuita pentru clienti in doar cativa pasi, si directionati-i catre pagina promotiei voastre pentru imbunatatirea rezultatelor acesteia.

 

 

Protectie Ridicata pentru Continutul Tau Digital
Protejati informatiile cu un caracter sensibil ale companiei voastre cu ajutorul Sistemul de Prevenire al Intrusilor, Filtrarea de Conținut și alte funcții avansate, fără a sacrifica eficiența de lucru.

 

 

Conectivitate Multi-Client
Suportul pentru pana la 250 de conexiuni simultane ii permit modelului ASUS BRT-AC828 sa ofere o performanta foarte buna chiar si in cazul celor mai dificile cerinte de utilizare. Tehnologia MU-MIMO revolutionara permite unui numar mare de clienti compatibili MU-MIMO sa functioneze la vitezele maxime suportate, imbunatatind astfel latimea de banda disponibila.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      8
    • Porturi WAN
      1
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 800 Mbps
      5 GHz - 1734 Mbps
    • Alimentare
      19V, 2.37A
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      x 4
    • Port USB
      2 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.