D-Link EAGLE PRO M15 Mesh WiFi 6 (2-pack), Dual-Band, AX1500, MU-MIMO, 802.11ax

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
505,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.53 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

M15-2

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere EAGLE PRO M15 Mesh WiFi 6 (2-pack), Dual-Band, AX1500, MU-MIMO, 802.11ax de la D-Link

 

Wi-Fi 6 mesh pentru intreaga casa, cu asistenta AI.

Bucurati-va de viteze Wi-Fi 6 de ultima generatie, cu capacitati de optimizare si imbunatatire permanenta, cu ajutorul inteligentei artificiale, pentru o acoperire rapida, eficienta si globala a internetului in fiecare incapere, care va scapa de toate punctele negre si de intreruperile Wi-Fi cu o singura solutie.

Mai inteligenta decat o retea mesh obisnuita.

Cu tehnologia de conectivitate inteligenta incorporata, M15 va asigura ca cele mai rapide viteze va sunt furnizate automat in permanenta, astfel incat sa puteti incarca site-uri web si viziona videoclipuri intr-o clipa. AI Wi-Fi Optimiser incorporat va conecteaza in permanenta la cel mai bun canal Wi-Fi, in timp ce AI Traffic Optimiser va prioritizeaza cea mai importanta utilizare a internetului, pentru o experienta online si o stabilitate optime.

 

Ajunge mai departe ca niciodata.

Wi-Fi 6 este perfect pentru casele inteligente in care aveti nevoie de o conectivitate fara cusur pe mai multe dispozitive in acelasi timp. Iar Wi-Fi 6 ofera, de asemenea, o retea puternica care permite intregii familii sa faca streaming, sa se joace sau sa lucreze fara sa va faceti griji cu privire la buffering, caderi sau interferente.

 

O retea mesh pe care va puteti baza.

Bucurati-va de o retea mesh optimizata de inteligenta artificiala care detecteaza automat canalele optime, astfel incat sa aveti intotdeauna o experienta optima de internet. Iar sistemul unic de formare a fasciculelor AI imbunatateste conectivitatea mesh intre fiecare nod, pentru un Wi-Fi mesh in toata casa ta pe care te poti baza.

Viteze si eficienta fara precedent.

Cresteti capacitatea retelei dvs. de pana la 4 ori cu MU-MIMO, OFDMA si BSS Coloring pentru a gestiona mai multe dispozitive in retea cu o eficienta incredibila. Acum puteti conecta pana la 128 de dispozitive* la casa dvs. inteligenta fara sa va faceti griji cu privire la retea.

 

Conectati-va la conexiune Gigabit cu fir.

Cu portul LAN Gigabit incorporat pentru fiecare nod, puteti utiliza un cablu Ethernet pentru a va bucura de o conexiune prin cablu fiabila si de o conectivitate fara interferente, fara intreruperi.

 

Ramaneti conectat in timp ce va deplasati dintr-o camera in alta.

Tehnologia noastra Smart Roaming creeaza o singura retea fara intreruperi care asigura conectarea automata a dispozitivelor dvs. la cel mai puternic semnal posibil, astfel incat veti avea intotdeauna cea mai buna conexiune posibila in timp ce va deplasati, fara a va face griji cu privire la punctele negre si zonele de intrerupere.

 

Usor de adaugat mai multa acoperire.

De la apartamente cu un etaj la case cu 4 etaje, de la subsoluri la terase de gradina - unitatile suplimentare EAGLE PRO AI M15 asigura o acoperire mai mare a retelei Mesh, oferindu-va o acoperire perfecta a internetului de mare viteza care va elimina zonele moarte Wi-Fi in acele zone greu accesibile din proprietati de orice dimensiune.

 

Va protejeaza confidentialitatea si securitatea pentru a fi linistit.

Este dotat cu cea mai recenta securitate wireless WPA3, conforma cu cerintele CNSA si utilizeaza criptarea pe 192 de biti, asigurandu-va ca dvs. si intimitatea dvs. sunt protejate impotriva accesului neautorizat.

 

Internet pentru familii.

Creati un internet adaptat familiilor prin preluarea controlului asupra retelei dumneavoastra. Stabiliti limite si programe online clare, astfel incat sa aveti mai putine plangeri si mai mult control.

Control total - Aflati ce dispozitive sunt conectate la Covr, programe create, verificati acreditarile de conectare, reporniti sistemul fara maini libere.

Control parental - Gestionati accesul la internet cu ajutorul controalelor parentale bazate pe profiluri.

Wi-Fi Guest Zone - Stabiliti autentificari pentru oaspeti pentru atunci cand aveti vizitatori si blocati orice dispozitive pe care nu le cunoasteti.

   

Gestionati Wi-Fi-ul cu o singura atingere.

Aplicatia gratuita EAGLE PRO AI App vine cu un asistent personal AI care va trimite rapoarte, monitorizeaza in permanenta traficul pentru dvs. si va ofera sugestii convenabile.

   

Control vocal cu Alexa si Google Assistant.

Preia controlul asupra retelei tale doar prin utilizarea vocii cu dispozitivele Amazon Alexa sau Google Home. Primiti alerte audio instantanee despre actualizarile retelei, verificati starea de securitate a oricarui dispozitiv si multe altele.

   

Tehnologie ecologica care va economiseste durata de viata a bateriei.

Target Wake Time (TWT) ajuta in mod automat la reducerea consumului de baterie pentru toate dispozitivele conectate, stabilind cand si cat de des sunt necesare transferurile, TWT conservand apoi automat energia si ajutand la economisirea bateriei dispozitivelor dvs.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      1 x
    • Porturi WAN
      1 x
  • General
    • Frecventa
      2.4 - 5
    • Viteza transfer wireless
      1000 MB/s
    • Alimentare
      La retea
    • Securitate
      WPA2-Personal WPA/WPA2 - Personal WPA2/WPA3 – Personal WPA3 Only
    • Dimensiuni
      92 x 92 x 93
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.