Router wireless Tenda F300

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless Tenda F300 de la Tenda

N300 2T2R Wireless-N Broadband Router, 4 10/100Mbps LAN Ports, 2 X 5dBi Fixed Antennas, 2.4GHz, Static IP, DHCP, PPPoE, PPTP, L2TP; Port Bandwidth Control, Port Mapping, WPS, WMM,WISP

Prin ce se diferentiaza?

F300 ofera viteze de pana la 300Mbps prin care puteti share-ui fisiere, juca jocuri sau face streaming video, toate in modul wireless. Reteaua de acasa este protejata prin protocolul WPA2 ce nu le permite persoanelor neautorizate sa se conecteze. Pe de alta parte, functia WISP va ofera conexiune la internet in zone unde infrastructura nu permite conectarea ISP prin cablu.

Modul Client Router - WISP Client

F300 este conceput pentru a putea fi setat in modul Client Router oferind creerea unei conexiuni de tip WISP. Cand opereaza in modul WISP, se poate crea o retea de calculatoare, conectate fie wireless sau prin cablu.

Buton WPS - Setarea protectiei Wi-Fi

F300 este compatibil cu tehnologia Wi-Fi Protected Setup (WPS) iar acest lucru este simplificat pentru utilizatori prin simpla apasare a unui buton dedicat, stabilind astfel o conexiune sigura. Nu numai ca aceasta metoda de Securitate este mai rapida, dar si mai convenabila deoarece nu mai este nevoie memorarea parolei.

Securitate Wireless avansata

F300 ofera multiple metode optionale de criptare pentru volumul important de date ce este transferat, precum 64/128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, astfel blocand accesul personelor neautorizate. De asemena se controleaza traficul Wi-Fi pe baza adresei MAC al adaptorului wireless.

Control parental

Suport filtru client, filtru Mac, functia de filtrare site-uri, puteti defini controalele parentale cum ar fi timpul de utilizare sau capacitatea de a bloca domenii.
Categorie
Tip Home
Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Porturi LAN/WAN 10/100 Mbps
General
Frecventa 2.4 GHz
Standarde 802.11 b/g/n
Protocoale suportate Dynamic IP, PPPOE, Static IP, L2TP, PPTP
VPN VPN Pass Through
DNS DynDns
Securitate 64/128bit WEP
WPA-PSK 
WPA2-PSK
WPS support
Dimensiuni 172 x 111 x 25 mm
Altele Pachetul include:
- Adaptor
- Cablu Ethernet
- CD-ul pentru instalare
- Manual de utilizare
Hardware
Tip antena Externa
Antena 2x 5dbi Omni Directional
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      4 x
    • Porturi WAN
      1 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Standarde
    • VPN
      VPN Pass Through
    • DNS
      DynDns
    • Securitate
      64/128bit WEP WPA-PSK WPA2-PSK WPS support
    • Dimensiuni
      172 x 111 x 25 mm
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.