TP-LINK Sistem wireless Mesh Complete Coverage WiFi + Mesh Hybrid, AC1200 + HomePlug AV1000,2.4 GHz-5 GHz, Deco P9(3-pack)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.145,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 42 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

Deco P9(3-pack)

Garantie: 36 luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem wireless Mesh Complete Coverage WiFi + Mesh Hybrid, AC1200 + HomePlug AV1000,2.4 GHz-5 GHz, Deco P9(3-pack) de la TP-LINK

MESH TP-LINK Sistem wireless Complete Coverage WiFi + Mesh Hybrid, AC1200 + HomePlug AV1000,2.4 GHz-5 GHz "Deco P9(3-pack)"

Rapid. Stabil. Oriunde
 
 
Mesh Wi-Fi + Powerline

Deco P9 combina Wi-Fi-ul Dual Band si circuitul electric pentru a crea o retea Mesh mai puternica. Tehnologia Powerline foloseste cablurile electrice ale casei tale pentru a crea conexiuni mai puternice intre unitatile Deco, reducand impactul peretilor si a altor obstacole asupra semnalului si oferind viteze de retea mai rapide si o acoperire extinsa.
 
 
Elimina zonele fara Wi-Fi

Sistemul Hibrid cu acoperire completa pentru casa ofera o acoperire de pana la 560 m2 prin combinarea retelei Wi-Fi Dual Band si a retelei Powerline.
 
 
Seamless Roaming cu un singur nume de retea Wi-Fi

TP-Link Mesh inseamna ca unitatile Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea unica. Telefonul sau tableta se conecteaza automat la cea mai rapida unitate Deco pe masura ce te deplasezi prin casa, creand o conexiune Wi-Fi fara intreruperi.
 
 
Fara asteptare

Cu viteze de retea de trei ori mai rapide decat cele din generatia anterioara datorita tehnologiei wireless 802.11ac, Deco poate oferi conexiuni fara intarziere pentru peste 100 de dispozitive.
 
 
Toate sisteme Deco pot functiona impreuna

Deco P9 este compatibil cu oricare alt model Deco pentru a forma o retea Mesh. Extinde acoperirea Mesh Wi-Fi oricand prin adaugarea mai multor unitati Deco
 
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2
    • Porturi LAN/WAN
      LAN RJ-45
  • General
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      2 x antene interne dual-band per unitate Deco

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.