TP-LINK Router Wireless ARCHER GX90, VPN, Tri-Band, AX6600, MU-MIMO, Wi-Fi 6 (802.11ax)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.463,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 53.64 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ARCHER GX90

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router Wireless ARCHER GX90, VPN, Tri-Band, AX6600, MU-MIMO, Wi-Fi 6 (802.11ax) de la TP-LINK

Router gaming Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 cu Tehnologie OneMesh, Standarde wireless: IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz, viteze wifi: 5 GHz: 4804 Mbps (802.11ax, HE160), 5 GHz: 1201 Mbps (802.11ax), 2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax), 8 × Antene Fixe, Tri-Band, 4 × 4 MU-MIMO, Procesor: 1.5 GHz Quad-Core CPU, 1 Port 2.5 Gbps WAN/LAN, 1 Port 1 Gbps Port WAN/LAN, 3 Porturi 1 Gbps LAN, 1 Port USB 3.0, 1 Port USB 2.0.

 

Caracteristici cheie

  • Game Band  - Structura Tri-Band ofera o Banda de Gaming de 4,8 Gbps, exclusiv pentru platformele de jocuri
  • Game Accelerator - Detecteaza si optimizeaza fluxurile de jocuri, pentru a te asigura ca jocul tau va functiona fara intreruperi
  • Game Statistics - Urmareste accelerarea conexinii in timp real, durata jocului si resursele alocate conexiunii la internet, dintr-o privire, prin intermediul UI
  • Game Protector - Pastreaza conturile si documentele in siguranta, cu sistemul de securitate Homecare ™
  • Acoperire extinsa - 8 antene, Beamforming, FEM de mare putere, 4T4R se conecteaza pentru a oferi acoperire Wi-Fi, chiar si pentru o casa cu 4 dormitoare
  • Conexiune prin cablu de 2,5 Gbps -Descopera potentialul benzii tale, trecand la urmatorul nivel, prin intermediul unui port WAN / LAN de 2,5 Gbps
  • Procesare puternica - CPU Quad-Core de 1,5 GHz, iti mentine reteaua la cel mai inalt nivel
  • Configurare usoara - Configurare rapida prin intermediul aplicatiei TP-Link Theather

 

MARESTE-TI SANSELE DE CASTIG IN JOCURILE ONLINE, PRIN INTERMEDIUL TRI-BAND

Archer GX90 ofera 3 benzi distincte. Viteza combinata a acestora atinge pana la 6579 Mbps. O banda de gaming complet echipata, are in componenta sa, tehnologiile  4T4R si HE160. Acestea doua, ofera viteze de pana la 4804 Mbps, pentru toate platformele de jocuri. Viteza maxima de functionare este de 4804 Mbps si previne interferentele cu celelalte tipuri de dispozitive.

 

JOC DE LUMINI PENTRU A PREVENI LATENTA

Mai multe dispozitive conectate inseamna mai multa distractie, fara repercursiuni asupra performantei. Revolutionarul OFDMA este introdus pentru a imbunatati debitul mediu de 4 × si pentru a reduce latenta. Profita de o latenta incredibil de scazuta, pentru a-ti  invinge inamicii, impreuna cu echipa formata. 

 

INVINGE LAG-UL SI CASTIGA JOCUL

GAME ACCELERATOR - detecteaza si optimizeaza automat fluxurile de jocuri, pentru a te asigura ca jocul ramane captivant si pentru a mentine reteaua la fel de rapida, ca viteza ta de reactie. 

 

CUNOASTE-TI RETEAUA

GAME STATISTICS - arata latenta in timp real, durata jocului si utilizarea sistemului dintr-o privire, prin intermediul unui tablou de bord reimprospatat cu elemente UI imbunatatite.

 

PASTREAZA SECURITATEA TUTUROR ELEMENTELOR

GAME PROTECTOR - iti mentine in siguranta sistemele si conturile. Acest model imbunatatit de securitate HomeCare ™, asigura verificarea site-urilor rau intentionate, prevenirea port-intruziunilor si izolarea dispozitivelor infectate, oferind o protectie antivirus cuprinzatoare, care iti va asigura o securitate totala in timpul jocurilor online.

 

JOC PE FAST LANE

GAMING BAND - O banda dedicata jocurilor, prin intermediul meciurilor tale online si streaming-ului Netflix 4K, elimina orice competitie, pentru a oferi familiei tale cea mai buna experienta.
DFS - extinde automat canalul disponibil, intra pe banda libera si imbunatateste experienta jocului.

 

HARDWARE TESTAT "IN LUPTA"

Pentru a da randament si a elimina lag-ul, este echipat cu un procesor Quad-Core de 1,5 GHz. Portul WAN / LAN de 2,5 Gbps si x2 porturi USB, care ofera conectivitate versatila la reteaua de acasa.

Vezi mai mult

  • Porturi
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      10/100/1000/2500
    • Alimentare
      12V
      La retea
    • Securitate
      Firewall
      WPA
      WPA2
      WPA3
      Controlul Accesului
      Application Layer Gateway
    • Dimensiuni
      212 × 212 × 51.8
    • Altele
      Tehnologie: Tri-band
      OFDMA
      Beamforming
      DFS
      4T4R
      4 × 4 MU-MIMO
      Fairtime Fairness
      1.5 GHz Quad-Core CPU
      2.5 Gbps LAN
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      8
    • Port USB
      1 x USB 2.0
      1 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.