TP-LINK Deco X50 AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6 sistem 2 buc

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
891,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.69 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DECO X50(2-PACK)

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Deco X50 AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6 sistem 2 buc de la TP-LINK

WiFi ultra-rapid 6 Mesh

Dotat cu tehnologia WiFi 6, Deco este conceput pentru a oferi o crestere uriasa a acoperirii, vitezei si capacitatii totale. Treci la cea mai recenta retea WiFi mesh pentru a te bucura de viitoarea retea care se incarca mai repede si se conecteaza mai mult.

 

Acoperirea intregii case: Ucigasul zonelor moarte WiFi

Cu semnale mai clare si mai puternice, imbunatatite de BSS Color si Beamforming, Deco X50 sporeste acoperirea mai larga a intregii locuinte cu WiFi, cu performante excelente. Conexiunile wireless si backhaul Ethernet optional lucreaza impreuna pentru a conecta unitatile Deco, oferind viteze de retea si mai rapide si o acoperire cu adevarat continua. Doriti mai multa acoperire? Pur si simplu adaugati un alt Deco.

 

Capacitate de pana la 4 ori mai mare pentru streaming imersiv

Imbunatatit de WiFi 6, prevazut cu tehnologia OFDMA si MU-MIMO, Deco X50 va permite sa conectati peste 150 de dispozitive. Bucurati-va de o retea mai eficienta, care se incarca mai repede fara sa traga in jos performanta.

   

Plasa bazata pe inteligenta artificiala: Invatare continua, optimizare constanta

Inarmat cu AI-Driven Mesh, Deco X50 ofera un WiFi inteligent care va urmareste oriunde va aflati, fara intreruperi. Acesta invata automat mediul de retea, calitatea clientilor si comportamentele utilizatorilor. Algoritmi sofisticati iau in considerare diversi factori, astfel incat Deco X50 ofera un WiFi mesh ideal, unic pentru locuinta dvs. Plimbati-va prin casa si bucurati-va de streaming fara intreruperi, la cele mai mari viteze posibile.

 

Roaming fara intreruperi cu un singur nume WiFi

TP-Link Mesh inseamna ca unitatile Deco lucreaza impreuna pentru a forma o singura retea unificata. Telefonul sau tableta dvs. se conecteaza automat la cel mai rapid Deco, pe masura ce va deplasati prin casa, creand o experienta WiFi cu adevarat fara intreruperi.

 

Personalizeaza-ti reteaua de acasa, utilizand TP-Link HomeShield. Indiferent daca decizi sa identifici punctele slabe ale securitatii retelei Wi-Fi sau sa limitezi timpul petrecut de copiii tai in online, HomeShield iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti securiza si administra complet reteaua Wi-Fi.

 

Protectia retelei

Detecteaza amenintarile cibernetice pentru a-ti proteja confidentialitatea si dispozitivele conectate

   

Control parental

Administreaza timpul online si blocheaza continutul neadecvat, pentru a mentine siguranta familiei tale in mediul online

   

Quality of Service (QoS)

Prioritizeaza nevoile latimii de banda pentru a avea o experienta online inedita

   

Rapoarte detaliate

Obtine statistici si informatii complete pentru a te ajuta sa iti cunosti mai bine reteaua de acasa

 

Configurare rapida cu aplicatia Deco

Despachetati Deco, instalati aplicatia si apoi urmati instructiunile de pe ecran. Aplicatia Deco se va ocupa de restul, punandu-va reteaua in functiune in cateva minute.

 

Administrare Wi-Fi usoara

Administrare facila

Administreaza Wi-Fi-ul de acasa sau de la distanta, in aplicatia TP-Link Deco. Poti vedea toate dispozitivele conectate, poti prioritiza semnalul Wi-Fi dispozitivelor tale, poti configura o retea de oaspeti si multe altele.

Control vocal

Cu ajutorul Alexa, poti controla Deco Voice X50 prin comenzi vocale simple. Bucura-te de viata comoda.

Toate unitatile Deco functioneaza impreuna

Deco Voice X50 este compatibil cu orice alt model Deco pentru a forma o retea Mesh. Extinde acoperirea Wi-Fi Mesh oricand, prin simpla adaugare a mai multor unitati Deco.

 

Mai mult decat un router, functional si frumos

Designul alb pur, simplu, dar atotcuprinzator, evoca o atmosfera de iarna sau o zi luminoasa de vara. Deco X50, cu o carcasa delicata, il face perfect pentru a se integra in diverse decoratiuni interioare.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      3 x
    • Porturi WAN
      3 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
  • Hardware
    • Tip antena
    • Antena
      2 x Antene interne

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.