TP-LINK AX6000 Wi-Fi6 Range Extender, Dual-Band, RE900XD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.092,42 lei
Pret 36 Rate Optimo: 40.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RE900XD

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere AX6000 Wi-Fi6 Range Extender, Dual-Band, RE900XD de la TP-LINK

 

Tehnologia Wi-Fi 6

Vitezele cumulate ale range extenderului RE900XD ajung pana la 6 Gbps†, astfel ca ai parte de conexiune Wi-Fi stabila in toate camerele din locuinta.

   

Capacitate mai mare

  • 4×4 MU-MIMO - Transmite date catre diferite dispozitive simultan folosind multiple stream-uri.
  • OFDMA - Ajuta la integrarea fluxului de date a mai multor terminale-client simultan. Aceasta imbunatatire semnificativa in eficienta functioneaza atat pentru download, cat si pentru upload.
   

Extinde semnalul Wi-Fi al routerului tau

Routerul pe cont propriu poate avea o acoperire Wi-Fi limitata si poate determina ca anumite zone din casa sa fie lipsite de semnal. RE900XD se conecteaza la routerul tau si sporeste semnalul Wi-Fi in toate colturile locuintei, permitandu-ti sa te bucuri de reteaua Wi-Fi 6 in fiecare camera.

   

Viteza sporita prin portul Multi-Gig

Portul de 2.5 Gbps foloseste vitezele multi-gigabit si ofera o conexiune stabila dispozitivelor tale. Acestea pot oferi conexiuni prin cablu pentru console de jocuri, PC-uri sau Smart TV-uri, dispozitive care au nevoie de o conexiune fara intrerupere, stabila si performanta pentru jocuri online, descarcari la viteze mari sau streaming 4K/8K

   

Optiuni multiple de instalare

Designul lui RE900XD iti permite sa il plasezi pe o suprafata plana sau ii poti indeparta baza pentru a o fixa pe un perete.

   

Mod acces point incorporat

RE900XD este mai mult decat un simplu range extender. Doar introdu un cablu Ethernet in portul sau si transforma-ti conexiunea prin cablu intr-un access point wireless dual-band.

   

Adaptive Path Selection

Iti mentine reteaua la cele mai mari viteze posibile prin selectarea automata a celei mai bune rute pentru conexiunile catre router.

   

Modul High Speed

Foloseste ambele benzi Wi-Fi pentru a oferi o conexiune mai rapida—ideal pentru steaming HD si gaming.

   

WPA3—Securitate sporita pentru reteaua ta

Luand in considerare adoptarea WPA2 peste tot in lume, noul standard de criptare, WPA3, aduce noi functionalitati care sunt capabile sa imbunatateasca securitatea cibernetica.

   

Tehnologie OneMesh™

Tehnologia OneMesh™ este o metoda simpla de a crea o retea Mesh Wi-Fi, cu un singur nume si parola, pentru o acoperire extinsa si neintrerupta. Trebuie doar sa conectezi RE900XD la un router compatibil cu tehnologia TP-Link OneMesh™.

   

Administrare usoara din aplicatie

Iti poti controla intreaga retea Wi-Fi de acasa prin aplicatia gratuita TP-Link Tether, direct de pe telefonul sau tableta ta (Android sau iOS). Din aplicatie, poti controlat atat routerele, cat si range extenderele TP-Link.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 + 5 Ghz
    • Standarde
    • Alimentare
      100-240V~50/60Hz
    • Securitate
      WPA3 WPA/WPA-PSK2
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.