TP-LINK AX7800 whole home mesh Wi-Fi 6 Tri-Band System, Deco X95(2- pack)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.634,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 96.58 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DECO X95(2-PACK)

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere AX7800 whole home mesh Wi-Fi 6 Tri-Band System, Deco X95(2- pack) de la TP-LINK

 

 

Mesh Wi-Fi 6 Tri-Band 

Echipat cu tehnologia Wi-Fi 6, Deco Whole Home Mesh Wi-Fi este conceput pentru a oferi o crestere semnificativa in aria de acoperire, viteza si capacitate. Incearca cel mai recent Mesh Wi-Fi pentru a te bucura de reteaua viitorului, cu viteze mai mari si mai multe dispozitive conectate.

   

Antene smart pentru o acoperire extinsa

Retea pentru o casa inteligenta

Folosind algoritmii inteligenti, cele 2 antene smart detecteaza automat unitatile Deco si creeaza o retea stabila pentru locuinta ta.

   

Latenta redusa

Combinand tehnologia Wi-Fi 6 cu cea Tri-Band, Deco X95 ofera 8 fluxuri de date simultan pentru o acoperire mai mare si pentru functionarea dispozitivelor la viteza maxima. Cu ajutorul celor 2 antene smart si celor 4 antene high-gain, sistemul Deco atribuie automat dispozitivele catre cea mai eficienta banda si astfel le permite acestora sa ruleze optim.

   

Conexiune rapida cu ajutorul portului de 2.5 Gbps

Portul de 2.5 Gbps si cele 2 porturi Gigabit folosesc vitezele multi-gigabit oferite de ISP-ul tau si ofera o conexiune stabila dispozitivelor tale. 
Acestea pot oferi conexiuni prin cablu pentru console de jocuri, PC-uri sau Smart TV-uri, dispozitive care au nevoie de o conexiune fara intrerupere, stabila si performanta pentru jocuri online, descarcari la viteze mari sau streaming 4K/8K.

   

Acoperire Wi-Fi in intreaga locuinta

Pentru a-ti acoperi intreaga casa cu semnal Wi-Fi, unitatile Deco X95 lucreaza impreuna pentru a forma o retea mesh unificata, cu un singur nume si parola, pentru a transmite semnalul inspre fiecare colt. Ofera o banda suplimentara de 5 GHz care functioneaza exclusiv ca un backhaul puternic intre unitatile Deco.
Doar adauga o noua unitate Deco pentru a extinde acoperirea.

   

Elimina zonele fara semnal

Un Sistem Deco Mesh Wi-Fi te ajuta sa ai parte de o acoperire wireless in toata locuinta, indiferent de forma acesteia, chiar daca ai mai multe etaje, gradina sau daca materialele cladirii pot reduce semnalul de la un router traditional. Alaturi de Deco, scapi de toate aceste griji.

   

Mai multe conexiuni simultan 

Poti conecta un numar mare de dispozitive la reteaua ta Wi-Fi mesh, iar acestea vor avea parte de o conexiune rapida si stabila.

   

Retea pentru o casa inteligenta

Deco, prin tehnologia AI-Driven Mesh, se foloseste de algoritmii sai pentru a invata mediul in care opereaza reteaua si pentru a automatiza conexiunile sale, asigurand cele mai puternice semnale Wi-Fi posibile, oriunde te-ai afla prin locuinta.

   

Seamless Roaming 

Prin tehnologia TP-Link Mesh, unitatile Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea mesh Wi-Fi unificata, cu un singur nume si parola. Telefonul, tableta sau laptopul tau se vor conecta automat la cea mai apropiata unitate Deco pe masura ce te deplasezi prin locuinta, pentru a avea parte de cele mai bune performante disponibile.

   

Protejeaza-ti reteaua si familia

TP-Link HomeShield este serviciul de securitate care iti protejeaza locuinta, avand grija de reteaua ta, de cei care o folosesc si de datele acestora.

   

Instalare simpla prin aplicatia Deco

Doar urmeaza pasii din aplicatia gratuita TP-Link Deco si finalizeaza configurarea noii tale retele mesh Wi-Fi in doar cateva minute.

   

Control prin comenzi vocale

Poti controla sistemul mesh Deco X95 prin comenzi vocale simple.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.