Router wireless TP-LINK Gigabit AX3000 AIR Router R5 Dual-Band WiFi 6

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
668,30 lei
Pret 36 Rate Optimo: 24.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

Archer Air R5

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless TP-LINK Gigabit AX3000 AIR Router R5 Dual-Band WiFi 6 de la TP-LINK

 

Design ultra-subtire si minimalist

Archer Air R5 are o dimensiune compacta de 210×148×10.8mm, fiind chiar mai subtire decat o priza de perete.

Carcasa alba, liniile minimaliste si colturile rotunjite ale routerului formeaza un aspect elegant si ii permit acestuia sa se integreze in orice locuinta.

 

 

   

Optiuni multiple de montare

Archer Air R5 este proiectat pentru a fi montat cu usurinta pe perete si ofera mai multe optiuni de instalare. Datorita celor doi adezivi 3M aflati pe partea anterioara a carcasei si a suportului din plastic, routerul poate fi atat montat, cat si lipit pe un perete. 

   

Tehnologia Wi-Fi 6

Datorita tehnologiei Wi-Fi 6 AX3000, Archer Air R5 ofera cresteri semnificative in materie de viteza, capacitate si acoperire.

   

Antene smart pentru acoperire in toate colturile

Antenele smart incorporate ale routerului Archer Air R5 folosesc algoritmi inteligenti pentru a detecta automat locatiile dispozitivelor, asigurand semnale stabile chiar si in locuinte cu mai multe camere.

   

Semnal Wi-Fi amplificat, in toata casa

Cu ajutorul celor 4 FEM si antenelor smart incorporate, Archer Air R5 sporeste semnalele Wi-Fi in toate colturile casei. Tehnologia Beamforming detecteaza dispozitivele si concentreaza semnalele catre acestea, in special in zonele greu accesibile.

   

Creaza o retea Wi-Fi Mesh in toata locuinta

Archer Air R5 este compatibil cu EasyMesh. Daca in locuinta ta exista zone in care semnalul Wi-Fi nu ajunge, doar adauga un alt router/range extender compatibil cu EasyMesh pentru a forma o retea Wi-Fi Mesh cu acoperire in intreaga casa.

   

TP-Link HomeShield: Protectie pentru reteaua ta

HomeShield ofera o serie de servicii incorporate care iti protejeaza toate dispozitivele cu ajutorul diverselor functii, indiferent de locul in care te afli. HomeShield are grija de reteaua ta, de cei care o folosesc si de datele acestora.

   

Server VPN

Cand se utilizeaza functia Server VPN, dispozitivele externe pot accesa serverul VPN, inclusiv desktop-uri la distanta, NAS, imprimante, camere si alte dispozitive din reteaua de acasa. Archer Air R5 poate rula atat conexiunile VPN, cat si pe cele obisnuite in acelasi timp, oferind securitate si flexibilitate.

   

Protejeaza-ti copiii

Blocheaza continutul neadecvat pentru copiii tai si seteaza un interval personalizat de timp pentru navigarea in mediul online.

   

Notificari pentru noile conexiuni

Vei primi notificari pe telefon cand se conecteaza dispozitive noi. Poti astfel identifica conexiunile suspecte si le poti bloca.

   

Actualizari firmware simple

Te-ai saturat sa actualizezi firmware-ul manual? OTA permite actualizari de firmware usoare, cu doar un click in aplicatie. Pentru a mentine securitatea si functiile mereu actualizate, activeaza actualizarile automate.

   
Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      1 x
    • Porturi WAN
      1 x
    • Porturi LAN/WAN
      10/100/1000 Mbps
  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      2.4 GHz - 574 Mbps
      5 GHz - 2402 Mbps
    • Dimensiuni
      210 × 140 × 10.8 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.